Thursday, October 7, 2010

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

*Η απερχομενη διοικηση της ΕΡΤ3 ετοιμαζει νέο οργανογραμμα,το οποιο προφανως θα αλλαξει από τη νεα διοικηση,που εδώ κι ένα χρονο αναλαμβανει αλλα καπου εχουν κολλησει οι αρμοδιοι.
*Πρεμιερα αποψε στην μικρη οθονη για την εκπομπη «Βραδυ με τον Πετρο Κωστοπουλο».Πρωτος καλεσμενος ο Σακης Ρουβας.
*27-31 Οκτωβριου στην Κοπεγχαγη η εκθεση της μουσικης βιομηχανιας και των συναφων με την επωνυμια WOMEX.Για πρωτη φορα το ελληνικο υπουργειο πολιτισμου θα εχει περιπτερο και εντονη παρουσια στην εκδηλωση.
*Ειμαστε πλεον πολύ δυσπιστοι.Αν δεν δουμε φωτογραφιες αποκλειεται να πιστεψουμε ότι η Lady Gaga βρισκεται από την περασμενη Δευτερα στο Ελουντα Μπητς της Κρητης για διακοπες.
*Εντυπωσιασμενοι από το νέο «Παμπλικ» της Θεσσαλονικης.Σημερα θα γινει εκει,στις 7μμ,η πρωτη παρουσιαση βιβλιου-«Ο δρομος του φεγγαριου» του Ομηρου Αβραμιδη.Την εκδηλωση θα συντονισει η δημοσιογραφος Νατασα Μποζινη.
*Εξαιρετικους μεζεδες και μεγαλη ποικιλια εχει η ταβερνα «Πανελληνιον»,διπλα στον «Κρικελα»,απεναντι από το λιμανι.
*Καλο φαγητο φαγητο θα βρειτε και στις ταβερνες της πλατειας στα Ανω Πορροια.
*Το χθεσινο κλιπ με τον Αλ Τζολσον είναι από την πρωτη ταινια του ομιλουντος κινηματογραφου The jazz singer(1927),η οποια ουδεμια σχεση ειχε με μουσικη τζαζ,αλλα και δεν ηταν 100% ομιλουσα,αφου στα ενδιαμεσα ειχε τετραγωνα με διαλογο η συνδεση με προηγουμενες και επομενες σκηνες.
*Ιανουαριος 67…
*Ο Αλκης Κακαλιαγκος αναλαμβανει την στηλη «Γραμμα από Θεσσαλονικη» στο περιοδικο «Μοντερνοι Ρυθμοι» αντικαθιστωντας τον Λευτερη Κογκαλιδη που παρουσιαστηκε στην Κορινθο για να υπηρετησει την θητεια του.
*Αλκης Στεας,Νικος Μαστορακης,Κλεο Σκουλουδη παρουσιαζουν συναυλια στο Παλαι ντε Σπορ,οπου συμμετεχουν οι We Five,MGC και δεκα νεα συγκροτηματα της Θεσσαλονικης.
*Στην «Ρεμβη» εμφανιζονται οι Sky Rockets.
*Στο εντευκτηριο των αποφοιτων του αμερικανικου κολλεγιου «Ανατολια» στην Θεμιστοκλη Σοφουλη παιζουν οι «Αργοναυτες».
*Νο 1 τραγουδι στην Βορεια Ελλαδα,συμφωνα με την εφημεριδα «Ελληνικος Βορρας» είναι το Black is black των Ισπανων Los Bravos.
*Η ξεχασμενη σημερα Κριστιν Νερακ εμφανιζεται στην Αθηνα.ι επιτυχιες της ηταν :Ne t'en vas pas,Fais attention,Liverpool,Le gout du peche,Ta voix,Τουα κι νε σαι πα,Ζ’ε του ρεβυ.
*Εκπομπη του κλαμπ «Χαβαη» κάθε Πεμπτη,10.30 μμ,με τους «Ολυμπιανς».
*Για 4 μερες οι Τσαρμς στο Πουσσυκατ.
*Στο «Αριγκατο» οι Γκρηκς και οι Μονκς.
*Διαλυονται οι Πασιφικς.

No comments:

Post a Comment