Monday, October 18, 2010

ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ Ο ΜΙΚ ΤΖΑΓΚΕΡ

Τα ναρκωτικά, η σχέση του με τον Μικ Τζάγκερ και την αρραβωνιαστικιά του Μάριαν Φέιθφουλ, η φυλακή και οι έρωτές του: στα απομνημονεύματά του που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα στη Βρετανία ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, αποκαλύπτει τον κόσμο του ροκ όπως τον έζησε.

H βιογραφία του με τίτλο «Life» θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Ρίτσαρντς αναφέρεται στις τεταμένες σχέσεις του με τον Μικ Τζάγκερ, τον οποίο αποκαλεί «αυτού μεγαλειότης» και «Μπρέντα», λέγοντας μάλιστα πως έγινε «ανυπόφορος» στις αρχές της δεκαετίας του '80.

«Αγαπούσα το Μάικ, αλλά δεν είχα πάει σπίτι του για περίπου 20 χρόνια. Καμιά φορά έλεγα στον εαυτό μου 'μου λείπει ο φίλος μου'. Αναρωτιόμουν πού έχει πάει;» εκμυστηρεύεται.

Ο Ρίτσαρντς διηγείται επίσης πώς έκλεψε την αρραβωνιαστικιά του Μπράιαν Τζόουνς, Ανίτα Πάλενμπεργκ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Ισπανία και πώς αναγκάστηκε να φύγει από το παράθυρο όταν ο Τζάγκερ παραλίγο να ανακαλύψει τη σύντομη σχέση του με τη Μάριαν Φέιθφουλ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, οι Times του Λονδίνου φιλοξένησαν συνέντευξή του.

Στη συνέντευξη, ο 67χρονος Ρίτσαρντς δηλώνει πως σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών μετά το ατύχημα που είχε στα νησιά Φίτζι, ενώ αποκαλύπτει πως συζητούν με τον Μικ Τζάγκερ, παρά την προβληματική σχέση τους, το ενδεχόμενο νέας περιοδείας του συγκροτήματος.

No comments:

Post a Comment