Wednesday, October 20, 2010

ΣΤΟ ΝΟ 1 ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Ο ΡΟΜΠΙ ΟΥΗΛΛΙΑΜΣ

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής Robbie Williams βρίσκεται για ένατη φορά στην κορυφή των βρετανικών charts με τη συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών του με τίτλο "In and Out of Consciousness", ανακοίνωσε η υπηρεσία καταγραφής των πωλήσεων.

Το νέο διπλό CD καλύπτει την πορεία του Williams από το 1990 έως το 2010 και περιλαμβάνει μερικές από τις γνωστότερες επιτυχίες του όπως το Angels, το Let Me Entertain You, και από την εποχή των Take That το Everything Changes.

Στο ίδιο άλμπουμ περιλαμβάνονται και ορισμένα από τα ωραιότερα ντουέτα του με την Kylie Minogue, την Nicole Kidman και τους Pet Shop Boys καθώς και δύο τραγούδια που έγραψε για τον Williams ο παλιός συνεργάτης του Gary Barlow.

Η Επίσημη Επιτροπή Καταγραφής Πωλήσεων ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ του Williams που κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου πουλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και σχεδόν εξαντλήθηκε .

Ο 36χρονος καλλιτέχνης έχει πουλήσει περισσότερα από 57 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει τιμηθεί με τα περισσότερα βρετανικά βραβεία μουσικής από οποιανδήποτε άλλο καλλιτέχνη. Η σόλο καριέρα του είχε σημειώσει κάμψη τα τελευταία χρόνια σε αντίθεση με αυτή του συγκροτήματος των Take That, στο οποίο μετείχε στο ξεκίνημα του, που φαίνεται να διαγράφει μια νέα πορεία.

Στη δεύτερη θέση του καταλόγου των πωλήσεων βρίσκεται το άλμπουμ Disc-Overy του London Rapper και στην τρίτη θέση είναι ο βετεράνος μουσικός και τραγουδιστής Cliff Richards με το άλμπουμ του Bold as Brass.

No comments:

Post a Comment