Monday, October 18, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

*Δηλωση της ιδιας της Τζουλια Ρομπερτς σε ερωτηση Ελληνα δημοσιογραφου: «όχι,δεν εχω ερθει στην Ελλαδα.Οχι δεν αγορασα σπιτι στην Σαντορινη το καλοκαιρι».
*Dave Salmoni,Καναδος,πετυχε μετα από τρεις μηνες προσπαθειας να εισχωρησει σε μια αγελη λιονταριων,αοπλος.Ηταν μαζι του τηλεοπτικο συνεργειο που από μακρια γυρισε το Into the lion’s den ,που ξανα και ξανα μετεδωσε το Animal Planet.
* «Εβλεπα τον Ανδρεα Βουτσινα σαν πατερα μου» δηλωσε μιλωντας με θαυμασμο για τον σκηνοθετη η Βασια Παναγοπουλου.
*Δεν θα τον ξαναδουμε στο φεστιβαλ κινηματογραφου τον Γιαννη Δαλιανιδη,που εφυγε 87 χρονων .Βγαιναμε για φαγητο και συζητουσαμε ατελειωτες ωρες,κυριως για τα παλια αμερικανικα μιουζικαλ με τον Φρεντ Ασταιρ,που νεος εβλεπε στους κινηματογραφους της Θεσσαλονικης.Ηταν ενας ευγενικος,αξιοπρεπης και κοινωνικος ανθρωπος,που οσοι συνεργαστηκαν μαζι του στον κινηματογραφο τον λατρευαν.Το ελληνικο μιουζικαλ εχασε τον δημιουργο,εμπνευστη και πλοηγο του.
*Η ανορεξια κτυπα και στην Ελλαδα.Ενα 24χρονο μοντελλο βρισκεται σε κλινικη παλευοντας για επιβιωση.
*Διονυσης Μακρης,τραγουδιστης,εγινε πατερας σε ηλικια 17 χρονων.
*Γιαννης Αγγελακας,την Παρασκευη 22 και το Σαββατο 23 Οκτωβριου στο Block 3
*Το 1977 στις ΗΠΑ Νο 1 τραγουδιστης ο Stevie Wonder,Νο 1 τραγουδιστρια η Linda Ronstadt,Νο 1 συγκροτημα οι Fleetwood Mac. Δημοφιλεστερο τραγουδι Tonight’s the night-Rod Stewart και δημοφιλεστερο αλμπουμ Rumours-Fleetwood Mac.Στην χορευτικη μουσικη θριαμβευσε το αλμπουμ της Donna Summer «Once upon a time».
*Από ένα τευχος του περιοδικου Cashbox του 1970…Νο 1 τραγουδι στις ΗΠΑ My sweet Lord-George Harrison και Νο 1 αλμπουμ Close to you-Carpenters…250.000.000 ακροατες εχουν οι στρατιωτικοι σταθμοι AFRS σ’ολο τον κοσμο…Τον Μαιο 1971 η Κατερινα Βαλεντε θα πραγματοποιησει περιοδεια τριων εβδομαδων στην Σοβιετικη Ενωση με την ορχηστρα της…Η Νανα ουσχουρη θα μαγνητοσκοπησει δεκα εκπομπες για το BBC,που θα μεταδιδονται μια κάθε εβδομαδα…60 δολλαρια κοστιζει η ετησια συνδρομη στο Cashbox,που εδώ και πολλα χρονια εχει διακοψει την κυκλοφορια του ,μετα από σκανδαλο για την επι χρημασι προωθηση τραγουδιων στο εβδομαδιαιο χιτ παραιηντ…
*Ο τιτλος του περιοδικου Rolling Stone προερχεται,συμφωνα με ανακοινωση στο εναρκτηριο τευχος,από το γνωμικο A rolling stone gathers no moss.Οι Rolling Stones πηραν το ονομα τους από το ομωνυμο τραγουδι του Muddy Waters.
*Τον Ιανουαριο 1970 Νο 1 στις 45 στροφες στην Γαλλια ηταν Helene-Rock Voisine.
*Στις ΗΠΑ το 1974 Νο 1 τραγουδι της χρονιας ηταν The way we were-Barbra Streisand και Νο 1 αλμπουμ Goodbye yellow brick road-Elton John.
*Ο Πωλ Aνκα εκτος από τους στιχους του My way συνεθεσε το μουσικο θεμα της ταινιας The longest day και το θεμα της τηλεοπτικης εκπομπης The Tonight Show.
*Τι εγινε η πρωταγωνιστρια το 1976 της παραστασης Follement στο παριζιανικο Moulin Rouge Lisette Malidor ;
*Καποτε χαλουσαν κοσμο…
Διεθνες Φεστιβαλ Μοντερνου Τραγουδιου της Μπρατισλαβα –Τσεχοσλοβακια (1988)
Tokyo Music Festival -1987
World Popular Song Festival /Yamaha -Τοκυο
Benelux International Song Festival -1987
Φεστιβαλ Τραγουδιου –Σοποτ,Πολωνια (Πολωνια) 1987

No comments:

Post a Comment