Monday, October 11, 2010

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ HYATT REGENCY

Tour de France στο HYATT REGENCY THESSALONIKI

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσκαλεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας σε γευστικές περιπέτειες, στο φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του εστιατορίου Ambrosia και στο Lobby Lounge. Γιορτάζουμε γραφουν στο δελτιο τυπου το φθινόπωρο με μια γαστρονομική γιορτή, ταξιδεύοντας σας από 21 Οκτωβρίου έως και 21 Νοεμβρίου 2010, στην μαγευτική Γαλλία.

Ambrosia
Ο Γύρος της Γαλλίας (Tour de France) ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου και για έναν μήνα. Ένα απολαυστικό μενού το οποίο έχει δημιουργηθεί με γαλλική φινέτσα, από την έμπειρη ομάδα του Chef μας, θα σας περιμένει.
Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε γεύσεις από διάφορα μέρη της Γαλλίας όπως το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία, που θα σας παρασύρουν σε μια γιορτή γεύσεων.
Ξεκινήστε τη βραδιά σας, με γνωστά πιάτα όπως γαλλική Κρεμμυδόσουπα, Μπουγιαμπέσα και Κις. Στην συνέχεια απολαύστε Φρικασέ γαρίδας, Γλώσσα Μeuniere ή κόκορα Κρασάτο. Για «γλυκό» κλείσιμο δοκιμάστε το Αχλάδι της Ωραίας Ελένης, μια κλασσική παριζιάνικη συνταγή που πήρε το όνομα της από την όπερα του Όφενμπαχ.
Για την ολοκληρωμένη γαλλική εμπειρία σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα κρασί από την μεγάλη διαθέσιμη ποικιλία στον κατάλογο μας.

Lobby Lounge
21-31 Οκτωβρίου: Γαλλικά τυριά και Κρασιά σε ποτήρι
Το υπέροχο ταξίδι ξεκινάει με την γνωριμία των Γαλλικών τυριών και κρασιών. Ο συνδυασμός των δύο αποτελεί μία ξεχωριστή απόλαυση. Η δυνατή γεύση του Καμαμπέρ, του Ροκφόρ και του Μπρί θα απογειωθεί με ένα ποτήρι Chablis Billaud Simon ή ένα Château Fourcas Dumont.

01-10 Νοεμβρίου: Κρέπες και Κονιάκ
Οι πρώτες συνταγές εμφανίστηκαν στο Παρίσι και κατέκλυσαν τον κόσμο. Οι αμέτρητες δυνατότητες στην επιλογή των γεύσεων ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.
Η πρόταση μας για εσάς είναι η διάσημη Crepe Suzette σε συνδυασμό με ένα ποτήρι κονιάκ Remi Martin της επιλογής σας.

11-21 Νοεμβρίου: Σαμπάνια και Σοκολάτα
Ο συνδυασμός των δύο είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της απόλαυσης. Κακομάθετε τον εαυτό σας και δοκιμάστε ένα Carrousel σοκολάτας με ένα ποτήρι Piper Heidsieck Brut ή Rose.

Περιπλανηθείτε λοιπόν στο μαγικό κόσμο των γεύσεων της Γαλλίας που σας προτείνουμε.

Απολαύστε το!

Για πληροφορίες : Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 401418
Email: dine@hyatt.gr

No comments:

Post a Comment