Wednesday, October 13, 2010

ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Ολη μου τη ζωή να ξαναδουλέψω δεν θα μπορέσω να βγάλω αυτά που μου έκλεψαν τα ξημερώματα» δήλωσε η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έπεσε θύμα διάρρηξης.

Στις 05:23 το πρωί της Τετάρτης (13/10), δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη, επί της παραλιακής λεωφόρου ακριβώς απέναντι από το νυχτερινό κέντρο «Αστέρια» στην Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα κεντρικότατο μαγαζί, από τα μεγαλύτερα της περιοχής, με τεράστιες βιτρίνες, συναγερμό και συστήματα ασφαλείας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εκείνη ακριβώς την στιγμή, χτύπησε και ο συναγερμός, σηκώνοντας «στο πόδι» τους κατοίκους της περιοχής, που ειδοποίησαν και την αστυνομία. Εντωμεταξύ, είχε ήδη λάβει το απαραίτητο σήμα και το κέντρο το οποίο είναι συμβεβλημένο μέσω της εταιρείας συναγερμού του καταστήματος.

Όπως δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, οι δράστες, παρά το ότι βρέθηκαν μπροστά σε έναν τεράστιο αριθμό μάλλινων χαλιών, τα οποία άφησαν άθικτα, καθώς θεώρησαν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία. Παρ’όλα αυτά τα άφησαν και προχώρησαν σε σημείο που υπήρχαν αποκλειστικά και μόνον μεταξωτά χαλιά ανεκτίμητης αξίας. «Είμαι η μοναδική στον κόσμο που έχει αυτές τις συλλογές, δεν τις έχει κανένας άλλος», δήλωσε η επιχειρηματίας, προσθέτοντας ότι το κάθε τέτοιο χαλί κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία. «3.500 ευρώ κοστίζει το τετραγωνικό του κάθε χαλιού αυτού που είναι ολομέταξα. Από ένα μέχρι 18 τετραγωνικά είναι το κάθε χαλί», αποκάλυψε η κα Μοιραράκη, αναφέροντας ότι οι δράστες αν μη τι άλλο ήταν πολύ καλά διαβασμένοι.


Η κα Μοιραράκη απηύθυνε έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να της το μεταφέρει, ενώ επεσήμανε ότι αν σε κάποιον προσφέρουν μεταξωτό χαλί να ξέρει ότι είναι κλεμμένο και να ειδοποιήσει άμεσα της Αρχές.

No comments:

Post a Comment