Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

SCRAMBLED EGGS ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Yλικά:
3 αυγά
μια φέτα ψωμί της αρεσκείας σας
150 ml ελαιόλαδο
80 ml γάλα
70 γρ τριμμένη γραβιέρα
τοματίνια για γαρνίρισμα
αλάτι πιπέρι
Τρόπος Παρασκευής: 
Σε ένα τηγανάκι φρυγανίζουμε το ψωμί.Αφαιρούμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.Σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει ελαφρώς τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο κατά προτίμηση.Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δούμε τα αυγά να σβολιάζουν και να έχουν μια ελαφριά υγρασία.
Προσθέτουμε τοματίνια κομμένα στη μέση,ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί.Τέλος τρίβουμε γραβιέρα στην κορυφή του πιάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου