Tuesday, September 20, 2016

Κορυφαία διάκριση για το Grand Resort Lagonissi

Κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στα  resorts για γάμους στην Ευρώπη



Κορυφαία διάκριση για το Grand Resort Lagonissi

Το 5* Grand Resort Lagonissi, το «στολίδι» της Αθηναϊκής ριβιέρας, βρέθηκε στην κορυφαία θέση στα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού 2016 (World Travel Awards) που απονεμηθηκαν στη Σαρδηνία το Σεπτέμβριο, στην κατηγορία Europe's Leading Luxury Wedding Resort 2016.

Το υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο βραβεύτηκε, λοιπόν, ως η καλύτερη επιλογή πολυτελείας για τη διεξαγωγή γαμήλιων δεξιώσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με επάξιους «ανταγωνιστές» κατάφερε να προκριθεί στην πρώτη θέση εξαιτίας των πολύ προσεγμένων υπηρεσιών, των εξαιρετικών εγκαταστάσεων και της εκπληκτικής τοποθεσίας του.
Στους χώρους του θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα για την πιο όμορφη και λαμπερή μέρα της ζωής σας, ζώντας στην ουσία το δικό σας παραμύθι με φυσικό σκηνικό τα νερά του Σαρωνικού.
grand resort_20
Παρέχοντας πολυτελείς χώρους με δυνατότητα φιλοξενίας 1.200 ατόμων, έμπειρους συνεργάτες διοργανωτές εκδηλώσεων και εξειδικευμένο προσωπικό, το Grand Resort Lagonissi δεν βρέθηκε τυχαία στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Το Grand Resort Lagonissi αποτελεί έναν παραθαλάσσιο παράδεισο 5* σε μία κατάφυτη χερσόνησο 290 στρεμμάτων στο Λαγονήσι και ανατρέπει τα καθιερωμένα στη διαμονή, προσφέροντας δίχως υπερβολή, μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

No comments:

Post a Comment