Monday, September 26, 2016

Προεδρικές σουίτες από όλο τον κόσμο  



Προεδρικές σουίτες από όλο τον κόσμο για απολαυστικές σπατάλες
Οι rich and famous αυτού του κόσμου, που δεν ρωτούν πόσο κοστίζει η διαμονή τους σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο πρώτον γιατί δεν τους απασχολεί και δεύτερον επειδή όσο και να είναι το ποσό δεν θα τους φανεί πολύ, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα παρακάτω υπερπολυτελή δωμάτια από όλο τον κόσμο.
Για την ακρίβεια πρόκειται για προεδρικές σουίτες σε διάφορες χώρες, σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων, με την ακριβότερη να φτάνει τα 81.000 δολάρια για μια βραδιά.

Intercontinental, Χονγκ Κονγκ

suites2suites3
Κόστος τη βραδιά: 12.468 δολάρια
Παρουσιάζεται ως η πιο «θεαματική» προεδρική σουίτα στην Ασία. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και παράθυρα από το πάτωμα ως το ταβάνι ενώ καταλαμβάνει χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων. Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο και ιδιωτική σάουνα ενώ μπάτλερ είναι έτοιμος επί 24 ώρες να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του ενοίκου. Στην ταράτσα υπάρχει πισίνα και τζακούζι.

St. Regis, Νέα Υόρκη

suites4suites
Κόστος τη βραδιά: 35.000 δολάρια
Στην καρδιά του Μανχάταν, η προεδρική σουίτα προσφέρει μοναδική θέα στο Central Park από τον 16ο όροφο του ξενοδοχείου St. Regis. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με πολλά μπαλκόνια, βιβλιοθήκη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με τζακούζι.

The Raj Palace, Ινδία

suites6suites7
Κόστος τη βραδιά: 53.550 δολάρια
Το χρυσοποίκιλτο Raj Palace δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο προεδρικές σουίτες:  τη Shahi Mahal και τη  Maharaja’s Pavilion, με την τελευταία να εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει σαλόνι και μπαρ, ο δεύτερος μουσείο, ο τρίτος βιβλιοθήκη και τραπεζαρία και ο τέταρτος spa και ιδιωτική ταράτσα.

Mandarin Oriental, Τόκιο

suites8suites9
Κόστος τη βραδιά: 13.355 δολάρια
Βρίσκεται στον 36ο όροφο του Mandarin Oriental. Το τεράστιο υπνοδωμάτιο διαθέτει walk-in wardrobe, μπάνιο με λευκό μάρμαρο και τζακούζι με θέα την πόλη.

Four Seasons Resort Hualalai, Χαβάη

suites10
Κόστος τη βραδιά: 13.355 δολάρια
Εδώ δεν προβλέπεται θέα στον ουρανό αλλά οι διαμένοντες στην προεδρική σουίτα του Four Seasons Hualalai στη Χαβάη μπορούν από το πολυτελές κατάλυμά τους να βρεθούν με δυο βήματα στην παραλία. Στην τροπικού χαρακτήρα σουίτα περιλαμβάνεται ανοιχτός χώρος με θέα τον Ειρηνικό, εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και πισίνα.

The Beverly Hills Hotel

suites11suites12
Κόστος τη βραδιά: 17.000 δολάρια
Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τη Μέριλιν Μονρόε έως το Δούκα του Ουίνσδορ, πλήθος διασήμων έχουν κάνει το πέρασμά τους από τη σουίτα αυτή. Με βαριά ξύλινη επίπλωση, τζάκι και… πιάνο ο χώρος αποπνέει θαλπωρή ενώ επαγγελματίας σεφ παρέχει τις εκλεπτυσμένες υπηρεσίες τους.

Hotel Principe di Savoia, Μιλάνο

suites13suites14
Κόστος τη βραδιά: 23.000 δολάρια
Πεντακόσια τετραγωνικά μέτρα εμβαδό έχει η προεδρική σουίτα στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Hotel Principe di Savoia στο Μιλάνο και στη λίστα των «καλεσμένων» του φιγουράρουν διασημότητες, ηγέτες και γαλαζοαίματοι, μεταξύ άλλων η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης και αντίκες, η σουίτα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σπα με μεγάλη πισίνα, τζακούζι, σάουνα και τουρκικά λουτρά.

Hotel President Wilson, Γενεύη

suites15suites16
Κόστος τη βραδιά: 81.000 δολάρια
Εκτός από το εντυπωσιακό κόστος της διαμονής για μια και μόνη νύχτα στο ξενοδοχείο President Wilson, της Γενεύης, εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο κατάλογος των διάσημων που έχουν μείνει εκεί: μεταξύ άλλων Μάικλ Τζάκσον, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Ριάνα και Μπιλ Γκέιτς. Με 12 υπνοδωμάτια η προεδρική σουίτα του εν λόγω ξενοδοχείου πιστεύεται πως είναι η ακριβότερη στον κόσμο. Καλύπτει τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου και εκτείνεται σε 1600 τετραγωνικά μέτρα (!). Διαθέτει γυμναστήριο και τζακούζι κι ένα μεγαλοπρεπές πιάνο Steinway. Μπάτλερ, σεφ και ιδιωτική ομάδα ασφαλείας είναι διαθέσιμοι για να εξυπηρετήσουν τον άνθρωπο που έδωσε 81.000 δολάρια για μια βραδιά στην υπέροχη αυτή σουίτα.

No comments:

Post a Comment