Tuesday, September 27, 2016

Παράδεισος με φόντο τον ωκεανό

Πολυτελή θέρετρα για ονειρεμένη διαμονή στις Μαλδίβες 

Παράδεισος με φόντο τον ωκεανό
Τιρκουάζ νερά, κατάλευκη άμμος που μοιάζει ψεύτικη και πλούσια θαλάσσια ζωή σε απόσταση αναπνοής, οι Μαλδίβες εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ο παράδεισος του λάτρη των εξωτικών προορισμών- και δη των νεόνυμφων.
Στις πολλές ατόλες της χώρας υπάρχουν πάρα πολλά θέρετρα, κάποια υπερ-πολυτελή, που θα κάνουν την επιλογή του σημείου διαμονής πολύ δύσκολη.
Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά επέλεξε και παρουσιάζει η Daily Mail.

Four Season Voavah 

SuitesMaldives1
Από τον φετινό Δεκέμβριο οι ταξιδιώτες θα μπορούν εκτός από το Four Seasons στο Landaa Giraavaru να απολαύσουν και το πρώτο Four Seasons θέρετρο σε ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες. Το Voavah στην ατόλη Βaa μπορεί να φιλοξενήσει 22 ενοίκους και διαθέτει επτά πολυτελή υπνοδωμάτια, καταδυτικό κέντρο και σπα.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 46.000 δολάρια τη βραδιά.

Cheval Blanc Randheli 

SuitesMaldives2
Βρίσκεται στην ατόλη Noonu και διαθέτει βίλες δίπλα στη θάλασσα αλλά και καταλύματα πάνω στο νερό. Η πιο περιζήτητη επιλογή είναι η Owner's Villa που άνοιξε φέτος. Δίνει την αίσθηση σπιτιού- αν βέβαια έχεις ήδη σεφ να σου μαγειρεύουν και πισίνα 25 μέτρων.
Οι τιμές ξεκινούν τα 1.638 δολάρια τη βραδιά για τα σπιτάκια πάνω στο νερό ενώ η τιμή για την Owner's Villa γνωστοποιείται μόνο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Six Senses Laamu 

SuitesMaldives3
Τα ξενοδοχεία του ομίλου Six Senses είναι διάσημα για τις υπηρεσίες σπα που παρέχουν και το ομώνυμο θέρετρο στο Laamu δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν κάποιος προτιμά κάτι πιο δραστήριο μπορεί να κάνει σέρφινγκ και θαλάσσιο σκι και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρουσα «παρέα» καθώς στα νερά του ξενοδοχείου συχνά κάνουν την εμφάνισή τους δελφίνια.
Οι τιμές αρχίζουν από τα 800 δολάρια τη βραδιά.

Per Aquum Huvafen Fushi 

SuitesMaldives4
Στην ατόλη North Malé οι παραθεριστές έχουν την παραλία όλη δική τους ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν τα υποβρύχιο σπα, από όπου έχουν άπλετη θέα σε υφάλους και θαλάσσια πλάσματα.
Με τα σκαφάκια dhoni που διαθέτει το ξενοδοχείο οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν το γύρο του νησιού και να κάνουν καταδύσεις σε απομακρυσμένους υφάλους. Σε ένα τέτοιο σκάφος μπορείς κάποιος και να διανυκτερεύσει, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του σεφ.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 919 δολάρια.

Anantara Kihavah Villas

SuitesMaldives5
Με παράθυρα από το πάτωμα έως το ταβάνι οι βίλες στο Anantara Kihavah αξιοποιούν πλήρως τον περιβάλλοντα χώρο προσφέροντας άπλετη θέα στο υπέροχο τοπίο. Οι παραθεριστές μπορούν να χαλαρώσουν στις αιώρες στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου αλλά και να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του υποβρύχιου γεύματος στο εστιατόριο Sea.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.049 δολάρια τη βραδιά.

One&Only Reethi Rah 

SuitesMaldives6
Το One&Only Reethi Rah είναι από τα μεγαλύτερα νησιά της ατόλης North Malé και χάρη σε αυτό διαθέτει έξι υπέροχα χιλιόμετρα ιδιωτικής ακτογραμμής.
Διαφοροποιείται μάλιστα από τον κλασικό χαρακτήρα που αποδίδουν οι περισσότεροι στις Μαλδίβες, που τις σκέφτονται μόνο όταν… παντρεύονται καθώς απευθύνεται και σε οικογένειες παρέχοντας δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών. Η πιο εντυπωσιακή σουίτα του είναι η Grand Sunset Residence και οι τιμές ξεκινούν από τα 1.190 δολάρια τη βραδιά.

Como Cocoa Island 

SuitesMaldives7
Όλα τα δωμάτια του Como Cocoa Island είναι κατασκευασμένα πάνω από το νερό οπότε μπορείς από μια μικρή προβλήτα έξω από το… υπνοδωμάτιό σου να βουτήξεις κατευθείαν στη θάλασσα. Διαθέτει βίλες και σουίτες, όλες εμπνευσμένες από τις βάρκες dhoni που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι ψαράδες, αλλά και πισίνα υδροθεραπείας.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.000 δολάρια.

Shangri-La Villingili Resort and Spa

SuitesMaldives8
Το Shangri-La Villingili είναι από τα λίγα θέρετρα που δεν εστιάζει μόνο στα θαλάσσια σπορ αλλά προσφέρει το ιδανικό backround για γκολφ. Μην ξεχνώντας βέβαια το θαλάσσιο περιβάλλον, κάθε εβδομάδα διοργανώνεται και νυχτερινό ψάρεμα και εκδρομές με σκάφος με διαφανή πάτο.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 640 δολάρια τη βραδιά.

Gili Lankanfushi Resort

SuitesMaldives9
Το 2015 αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο στα TripAdvisor Awards. Όλες οι βίλες του είναι πάνω από το νερό και ο μπάτλερ είναι εκεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των φιλοξενούμενων όλο το 24ωρο.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 876 δολάρια τη βραδιά.

St Regis Vommuli Resort

SuitesMaldives10
Θα ανοίξει επισήμως την 1η Νοεμβρίου και βρίσκεται σε ιδιωτικό νησάκι στην ατόλη Dhaalu.  Διαθέτει 77 ιδιωτικές σουίτες με εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.497 δολάρια τη βραδιά.

No comments:

Post a Comment