Sunday, September 25, 2016

ΝΕΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ


Το πέμπτο ξενοδοχείο του στη Σκιάθο ανακοίνωσε ο Όμιλος Ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Fiorella Sea View, στη περιοχή Βασιλιάς, χτισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με μοντέρνα στοιχεία και όλα του τα δωμάτια, η πισίνα και το pool bar να έχουν θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Philian Hotels & Resorts διαθέτει άλλα 4 ξενοδοχεία στη Σκιάθο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 1 στη Χαλκιδική,1 στον Άγιο Αθανάσιο και 1 στο Πήλιο, καθιστώντας  τον έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους που δραστηριοποιείται στη Σκιάθο και έναν από τους μεγαλύτερους στις Σποράδες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κουκουλάκης Μάκης επισήμανε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάξαμε στο portofolio μας ακόμα ένα κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών κάτω από το brand της ONEIRON. Ευελπιστούμε ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οι επισκέπτες του νησιού θα το προτιμήσουν γιατί πραγματικά προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία. Το 2015 η εταιρεία μας συγκέντρωσε 19 διεθνή βραβεία και θα προσπαθήσουμε ώστε του χρόνου να σπάσουμε το φράγμα των 20».




No comments:

Post a Comment