Friday, September 23, 2016

 η εμπειρία σε μια αεροπορική θέση αξίας 19.000 ευρώ!

Αυτή είναι η εμπειρία σε μια αεροπορική θέση αξίας 19.000 ευρώ!


Όταν ο άνδρας στις φωτογραφίες αναβαθμίστηκε στην πρώτη θέση σε μια πτήση της Emirates, ποτέ δεν περίμενε πώς ακριβώς θα είναι οι υπηρεσίες.
Ο λόγος για τον  Casey Neistat που κατέγραψε όλη την εμπειρία στο αεροσκάφος, η οποία περιελάμβανε από χαβιάρι και σαμπάνια μέχρι και ένα ντους στα χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος. Μοιράζοντας στο Youtube την εμπειρία του, ο Casey αποκάλυψε: «Ταξιδεύοντας από το Ντουμπάι προς τη Νέα Υόρκη με την Emirates Airline είχα μια δωρεάν αναβάθμιση στην πρώτη θέση».
vlogger1
Μόλις κοίταξε πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο αεροσκάφος, διαπίστωσε, σύμφωνα με τη βρετανική Sun ότι η τιμή έφτανε περίπου τα 19.000 ευρώ. Μετά την επιβίβαση, λοιπόν, στο αεροπλάνο άρχισε την εξερεύνηση για να καταλάβει για ποιο λόγο μπορεί να είναι τόσο ακριβή η πτήση. Φυσικά ήταν σε ιδιωτικό μέρος του αεροσκάφους, ιδιαίτερα ευρύχωρο και είχε τη δική του συρόμενη πόρτα.
vlogger2
Μια αεροσυνοδός τον ενημέρωσε ότι θα μπορούσε να έχει ένα μενού σε οποιοδήποτε μέρος της πτήσης και φυσικά εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, ο vlogger επέλεξε χαβιάρι. Σε αντίθεση με τις οικονομικές θέσεις, οι ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτέλεια έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτό ανά πάσα ώρα χωρίς να μετακινηθούν από τις θέσεις τους απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και βλέποντας τις διαθέσιμες επιλογές.
vlogger3
Ο vlogger εφοδιάστηκε επίσης με διάφορα άλλα χρήσιμα προϊόντα, όπως μια κρέμα ξυρίσματος, αποσμητικά, παντόφλες, μάσκα ματιών και πιτζάμες. Δεν υπήρχε επίσης καμία πιθανότητα πλήξης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς ο επιβάτης καθόταν μπροστά από μια τεράστια τηλεόραση με οθόνη αφής η οποία ήταν εξοπλισμένη με πολλές επιλογές διασκέδασης.
vlogger4
Αν τώρα ήθελε να κοιμηθεί, το κάθισμά του γινόταν ένα άνετο κρεβάτι το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι ήταν καλύτερο ακόμη και από αυτό του σπιτιού του.
vlogger5
Πριν κατέβει φυσικά για τον προορισμό του απόλαυσε ένα ντους με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης και στέγνωσε τα μαλλιά του ενώ παραδέχτηκε ότι η αναβάθμιση ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του.
vlogger6

No comments:

Post a Comment