Tuesday, July 19, 2016

οι δέκα ακριβότερες σουίτες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Διαμονή με κόστος έως...

 75.000 δολάρια τη βραδιά

Αυτές είναι οι δέκα ακριβότερες σουίτες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο
AddThis Sharing Buttons
Οι διακοπές είναι για τους περισσότερους ευκαιρία χαλάρωσης, ενδοσκόπησης ή ξέφρενων πάρτι και γνωριμίας με νέους τόπους. Για κάποιους, που η τσέπη τους το σηκώνει, είναι επίσης η ευκαιρία να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για να «κακομάθουν» λίγο τον εαυτό τους.
Σε εκείνους απευθύνονται οι παρακάτω δέκα σουίτες ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο που είναι και οι ακριβότερες, σύμφωνα με το περιοδικό Elite Traveler. «Νικήτριες» είναι οι πρώτες από τις σουίτες που κοστίζουν… 75.000 δολάρια τη βραδιά!

Five-bedroom Terrace Suite, The Mark, Nέα Υόρκη, ΗΠΑ - $75.000 τη βραδιά 

Bulletproof1
Στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, το ξενοδοχείο The Mark διαθέτει την πιο ακρινή σουίτα στο κόσμο και αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές. Έχει εμβαδό 1.115 τετραγωνικά μέτρα, εκτείνεται σε δύο ορόφους του ξενοδοχείου και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, τραπεζαρία για 24 άτομα και βεράντα 230 τετραγωνικών μέτρων με θέα τους ουρανοξύστες της πόλης και το Central Park.

Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Γενεύη, Ελβετία - $75.000 τη βραδιά

Bulletproof2
Εδώ συχνά διαμένουν πολυάριθμοι VIPs αφού προφανώς μόνο εκείνοι μπορούν να πληρώσουν τα 75.000 δολάρια τη βραδιά που κοστίζει. Μεταξύ αυτών οι Michael Jackson, Richard Branson, Rihanna και Bill Gates. Έχει εμβαδό 1.800 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, μαρμάρινα μπάνια, αλεξίσφαιρα παράθυρα, ομάδα ιδιωτικής ασφάλειας και υπέροχη θέα στη λίμνη της Γενεύης και τις Άλπεις. Καλύπτει όλο τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου και έχει γυμναστήριο και τζακούζι, μπιλιάρδο και ένα εξαιρετικό πιάνο Steinway. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι υπηρεσίες ιδιωτικού μπάτλερ και σεφ.

Hilltop Estate, Laucala Island Resort, Φίτζι - $44.000 τη βραδιά

Bulletproof3
Βρίσκεται σε καταπράσινο λόφο του νησιού και θεωρείται «θέρετρο μέσα σε θέρετρο» προσφέροντας δωμάτια για έξι άτομα- όταν δεν μένει εκεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο δισεκατομμυριούχος Dietrick Mateschitz. Με πανοραμική θέα στο νησί και τη θάλασσα, ιδιωτικό μάγειρα, οδηγό και νταντά, ο ένοικος θα πληρώσει αρκετά αλλά θα απολαύσει και αρκετά: γήπεδο γκολφ, πεζοπορία σε καταρράκτες, καταδύσεις στη θάλασσα, ιππασία. Ο Mateschitz αγόρασε το θέρετρο το 2013 και το μετέτρεψε σε παραθεριστικό προορισμό των (πάρα) πολύ πλούσιων.

Penthouse Suite, Hotel Cala Di Volpe, Porto Cervo, Σαρδηνία, Ιταλία - $38.000 τη βραδιά

Bulletproof4
Το Porto Cervo θεωρείται η παιδική χαρά των rich and famous και το «κόσμημά» του είναι το Hotel Cala Di Volpe. Για 38.000 τη βραδιά οι ένοικοι θα απολαύσουν μεταξύ άλλων εκθαμβωτική θέα στην ιταλική ακτογραμμή. Η σουίτα διαθέτει επίσης σολάριουμ, γυμναστήριο και ιδιωτική πισίνα.

Penthouse Suite, The Langham Hotel, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - $35.500 τη βραδιά

Bulletproof5
Πέρσι έγινε εκτεταμένη ανακαίνιση κι έτσι η σουίτα στο Langham Hotel μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε έξι μεγάλα υπνοδωμάτια. Με εμβαδό 450 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει δικό του λόμπι με το μάστερ υπνοδωμάτιο να ξεχωρίζει για την αισθητική του. Όλα τα έπιπλα είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία με φινίρισμα χρυσών και ασημένιων φύλλων ενώ υπάρχουν επίσης καθρέφτες- αντίκες. Οι ένοικοι θα δεχθούν τη φροντίδα ιδιωτικού μπάτλερ αλλά με τα 35.500 δολάρια τη βραδιά αποκτούν και πρόσβαση στην ιδιωτική λέσχη The Langham Club.

Two-Storey Sky Villa, Palm Resorts,

 Λας Βέγκας, ΗΠΑ - $35,000 τη βραδιά

Bulletproof6
Η διώροφη Sky Villa έχει εμβαδό 836 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει ουσιαστικά ενσωματώνει τέσσερις σουίτες, σαλόνι, τραπεζαρία, ιδιωτικές βεράντες, χώρο μασάζ και υπηρεσίες μπάτλερ. Μεσοβδόμαδα θα πληρώσετε (μόνο) 25.000 ευρώ τη βραδιά ενώ τα Σαββατοκύριακο και την περίοδο αιχμής 35.000.

Penthouse Suite, Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Γαλλία - $33.800 τη βραδιά

Bulletproof7
Βρίσκεται στον 7ο όροφο του Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez και με εμβαδό 300 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια. Διαθέτει ιδιωτική βεράντα 270 τετραγωνικών μέτρων με θέα στις Κάννες και τη διάσημη Croisette. Οι ένοικοι μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι και το χαμάμ. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, τη σουίτα αυτή έχουν επιλέξει μεταξύ άλλων οι Eva Longoria, Bruce Willis και Robert Pattinson.

The Shangri-La Suite, Shangri-La Bosphorus, Κωνσταντινούπολη,

 Τουρκία - $30.400 τη βραδιά

Bulletproof8
Με εμβαδό που ξεπερνά τα 366 τετραγωνικά μέτρα, αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή καταλύματα στην Ευρώπη. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου προσφέροντας άπλετη θέα στο Βόσπορο από τρεις ιδιωτικές βεράντες. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, σαλόνι και μαρμάρινα μπάνια.

The Jewel Suite, The New York Palace, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ - $25.000 δολάρια

Bulletproof9
Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και παράθυρα από το πάτωμα έως το ταβάνι με ανεμπόδιστη θέα στα Chrysler Building και Empire State Building. Η τραπεζαρία χωρά 10 άτομα που μπορούν να χαλαρώσουν συνοδεία μουσικής από το πιάνο της σουίτας.

The Faena Suite, Faena Hotel, Miami Beach, ΗΠΑ - $20.000 τη βραδιά

Bulletproof10
Το Faena Hotel είναι η νέα προσθήκη στη «βιομηχανία» πολυτελών ξενοδοχείων του Μαϊάμι. Άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι σουίτες του είναι το «κόσμημά» του. Με εκπληκτική θέα τόσο στον ωκεανό όσο και στα βορειοανατολικά, διαθέτουν σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μαρμάρινα μπάνια και walk-in ντουλάπες.

No comments:

Post a Comment