Saturday, July 30, 2016

ΜΥΚΟΝΟΣ 2016

 

 το πλήρως ανακαινισμένο Ibiscus boutique hotel 


Η ανακαινιση του παει πολυ! Δειτε μοναδικες φωτογραφιες απο το πληρως ανακαινισμενο Ibiscus boutique hotel Mυκονο!(photos)


Μπορεί αυτό το οικογενειακό gay friendly ξενοδοχείο να λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια στην ήσυχη γειτονιά της Σχολής Καλών Τεχνών, όμως αυτή η φετινή εκ βάθρων ανακαίνισή του ξεπέρασε κάθε προσδοκία ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά!
Τα ολοκαίνουρια 16 δωμάτιά του -εκ των οποίων 12 ευρύχωρες σουίτες- με ατού τους την προνομιακή θέα στη Χώρα, από την οποία το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα, ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, τις πολυτελείς παροχές (luxe amenities, εξωτερικά jacuzzi σε όλα σχεδόν τα δωμάτια, σύγχρονες ανέσεις), τα open χτιστά μπάνια αλλά και τις arty πινελιές με τους κρυφούς φωτισμούς πάνω σε έναν minimal κυκλαδίτικο καμβά, που τους προσδίδουν ένα σοφιστικέ στυλ!
Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό θα γευτείτε ένα πλούσιο πρωινό, ενώ ιδανική ώρα για να επιστρέψετε είναι το ηλιοβασίλεμα, για ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ένα ποτό ή ένα δροσερό cocktail στο sunset cocktail bar του (18:00-όσο πάει)!Aπό €100 (standard) / €250 (suites).
Info

IBISCUS BOUTIQUE HOTEL

Σχολή Καλών Τεχνών 
Μύκονος , 84600
Τηλ: (=30)2289023389
E: info@ibiscusboutiquehotel.com
www.ibiscusboutiquehotel.com

No comments:

Post a Comment