Sunday, July 24, 2016

Remezzo, σταθερή αξία ποιοτικής διασκέδασης στη Μύκονο

Dinner πολλών αστέρων και party έως το πρωί στο απόλυτο spot



Remezzo, σταθερή αξία ποιοτικής διασκέδασης στη Μύκονο
AddThis Sharing Buttons
Τι καθιστά μία επιχείρηση επιτυχημένη με σταθερά ανοδική πορεία στο χρόνο; Η ιδανική τοποθεσία; Η ποιότητα υπηρεσιών; Ο σεβασμός στον πελάτη; Οι high level παροχές; Η φιλοξενία;

Όλα τα παραπάνω με την βαρύτητα που τους αναλογεί, συγκεντρώνονται στο Remezzo στη Μύκονο. Το επιτυχημένο spot ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον πήχη και κατορθώνει αφενός να διατηρεί το πιστό του κοινό αλλά και να το εμπλουτίζει με ανθρώπους που απαιτούν από τη διασκέδασή τους απλά το καλύτερο.
Ξεκινώντας από την τοποθεσία του, το εντοπίζουμε στη Χώρα σε προνομιακό σημείο που επιτρέπει να απολαμβάνεις τη θέα του Γυαλού και του γραφικού κυκλαδίτικου τοπίου. Με απλά λόγια, έχεις όλη τη Χώρα στα πόδια σου… Πέραν του βασικού του χώρου με το μίνιμαλ εσωτερικό και τις ευρύχωρες  βεράντες , υπάρχει το δημοφιλές και περιζήτητο «remezzaki» ένα βεραντάκι – όνειρο που μοιάζει βγαλμένο από εξώφυλλο περιοδικών, καθώς και ένα prive και ρομαντικό τραπέζι για δύο.
MYK_IMG_8616
Ρίχνοντας διερευνητικές ματιές στο κομμάτι «γεύση», συναντάμε ένα καλοστημένο μενού με κατηγορίες όπως η “Almost Raw” και η “Typical Greek Dishes”  (πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας αποδοσμένα με τον δικό τους τρόπο), να κερδίζουν γευσιγνώστες επιπέδου. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το Καρπάτσιο αιγαιοπελαγίτικων ψαριών με δροσερό dressing εσπεριδοειδών αλλά και το 5* Cheviche με τους θησαυρούς της Δήλου που αποτελεί αγαπημένο μας πιάτο του καταλόγου. Από ελληνικές γεύσεις, η κυκλαδίτικη σαλάτα ντάκος σε μιλφέιγ αξίζει την προσοχή σας, το καπνιστό χταπόδι με φάβα Σαντορίνης και σπιτικές πίκλες καθώς και οι γαρίδες σαγανάκι με αφρό ούζου και μους φέτας μυούν στην ελληνική γαστρονομία. Για το τέλος, κρατήσαμε το best seller της σεζόν, το ταρτάρ τόνου πάνω σε καρπάτσιο μόσχου με μαγιονέζα wasabi που εντάσσει επιτυχώς την surf and turf στη φιλοσοφία του καταλόγου του.
MYK_IMG_8574_3
Να σημειωθεί πως τα παραπάνω συνοδεύονται άψογα με ετικέτες της επιλογής σας από την άκρως ενημερωμένη και προσεγμένη λίστα κρασιού, ενώ δεν λείπουν δελεαστικά cocktails.
Όταν η ώρα δείξει 00.00 το χαλαρό εστιατόριο, μεταλλάσσεται σταδιακά σε happy place και η party ατμόσφαιρα κυριαρχεί. Djs στα decks, ποτά, cocktails και σαμπάνια στο μπαρ κι όχι μόνο, χορός και διασκέδαση επιπέδου μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες συνθέτουν μια εμπειρία που αν τη ζήσεις μία φορά, θέλεις κι άλλο. Την εμπειρία του one and only Remezzo!
MYK_IMG_8170
Πληροφορίες
Χώρα, Μύκονος
228902570, 6938025700,
MYK_IMG_8154MYK_IMG_8034MYK_IMG_7819MYK_IMG_7814MYK_IMG_7686

No comments:

Post a Comment