Paraga cafe
Παράγκα, T. 22890 25364, www.cafeparaga.gr
paraga
Ένα από τα πιο παλιά beach cafés στη Μύκονο (από το 1985), που µας υποδέχεται µε ανεπιτήδευτη ατµόσφαιρα και χαλαρή διάθεση µπροστά στο κύµα! Αράξτε στις άνετες ξαπλώστρες του, απολαύστε δροσερά ροφήµατα και ελαφριά σνακς από το beach menu, ενώ σε συνεργασία µε το Sueno Village Beach Club προσφέρει και επιλογές σε sushi! Το απογευµατάκι καθίστε σε ένα από τα τραπεζάκια του και χαλαρώστε την ώρα του ηλιοβασιλέµατος µε ένα cocktail ή shisha, παρέα µε lounge ακούσµατα. Καθηµερινά 10:00-01:00.
Tαβέρνα TάσοςΠαράγκα, Τ. 22890 23002
IMG_7572
Κλασική αξία και… κοινό µυστικό ανάµεσα στους καλοφαγάδες, η ταβέρνα του Τάσου –µε ιστορία από το 1962– είναι από τις πιο παλιές του νησιού και φηµίζεται για το ολόφρεσκο ψάρι από ντόπιους ψαράδες αλλά και για τα σπιτικά µαγειρευτά! Από τότε που εδώ έφτανε µόνο το καΐκι µέχρι σήµερα έχουν παρελάσει όλοι οι διάσηµοι επισκέπτες του νησιού για να πάρουν µια γεύση από αυθεντική ελληνική κουζίνα σε ένα χαλαρό περιβάλλον κάτω από τη σκιά των δέντρων! Aπό €15. Καθηµερινά 12:00-23:00.
Sueno Village Beach Club
Παράγκα, M. 694 5053718, www.sueno-village.com 
sueno (3)
Πλήρως ανανεωµένο και µε νέο concept βρίσκουµε φέτος το Sueno, το οποίο αναδεικνύεται σε destination spot κάθε στιγµή της µέρας! To πρωί, κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, η πισίνα του γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για βουτιές µε φόντο το minimal κυκλαδίτικο περιβάλλον, ενώ, καθώς η µέρα συνεχίζεται, σειρά έχουν οι γαστρονοµικές απολαύσεις µε fresh made sushi σε διάφορες παραλλαγές, σε συνεργασία µε το Sushi Med  Mykonos. Must εµπειρία τα sunset parties µε lounge ατµόσφαιρα και ιδιαίτερα house cocktails, ενώ το βράδυ οι ρυθµοί ανεβαίνουν µε δυνατά Dj sets και live events! Στα συν και η µεγάλη γκάµα σε shisha µε υψηλής ποιότητας ποικιλίες καπνού! Καθηµερινά 11:00-01:00.