Tuesday, July 26, 2016

Amstel Radler Summer Bus with Emigre Live

  • amstel_radler_2016_420x350p.jpg
  • amstel_radler_2016_420x350p.jpg
  • amstel_radler_2016_420x350p.jpg
Amstel Radler Summer Bus with Emigre Live
βαθμολόγησέ το:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Το Amstel Radler Summer Bus
Για μια ακόμη χρονιά ξεκινά τα δρομολόγιά του από τη Θεσσαλονίκη!
…powered by biscotto 2310, biscotto.gr, biscotto radio!

Φέτος το πρόγραμμα έχει και Beach Parties με τους Emigre Live, που θα ταξιδεύουν στο summer bus μαζί σας όλο τον Ιούλιο!

Η μπίρα με χυμό από ελληνικά λεμόνια Amstel Radler αλλά και η Radler Guarana με 0,0% αλκοόλ, σε συνεργασία με το περιοδικό biscotto 2310, το portal προτάσεων και επιλογών biscotto.gr και το biscotto radio πραγματοποιούν για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, τον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό Amstel Radler Summer Bus.

Τώρα, οι φίλοι της Amstel Radler και του biscotto group έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά για μπάνιο κάθε Σαββατοκύριακο για τους ίδιους και ένα φίλο ή φίλη τους με το Amstel Radler Summer Bus, αλλά και κερασμένες Amstel Radler Lemon και Amstel Radler Guarana στα καλύτερα beach bars της Β. Ελλάδας!

Αποτέλεσμα του συνδυασμού της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με την δροσιά του χυμού από ελληνικά λεμόνια, η Amstel Radler πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ, 35 θερμίδες ανά 100ml  και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού. Και η απόλαυση συμπληρώνεται με μία ακόμη επιλογή, τη Radler Guarana με 0,0% αλκοόλ που χαρίζει φυσική ενέργεια από Guarana και φυσική καφεΐνη με μόλις 32 θερμίδες ανά 100ml. Δροσιστικές, απολαυστικές και ιδανική επιλογή για την παραλία και τις πιο ζεστές στιγμές του καλοκαιριού.

Ο τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ με το Amstel Radler Summer Bus είναι απλός, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον καλοκαιρινό διαγωνισμό μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο microsite του διαγωνισμού στο biscotto.gr
http://www.biscotto.gr/amstelradlersummerbus/ (υπάρχει link για τη συμμετοχή σας και παρακάτω) να δηλώσει το όνομα ενός φίλου ή φίλης του που επιθυμεί να συνταξιδέψει και να αναμένει την ανακοίνωση των τυχερών από τις καθημερινές κληρώσεις για τον προορισμό της εβδομάδας!

Και Beach Parties τον Ιούλιο με Emigre Live!
Το φετινό καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στα δρομολόγια του Ιουλίου, θα ταξιδεύουν παρέα με τους τυχερούς και το συγκρότημα των Emigre, που οποίοι έχει ετοιμάσει ένα δυνατό live, το οποίο θα παρουσιάζει στα beach bars - προορισμούς του Ιουλίου, όπως θα δείτε στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι προγραμματισμένοι προορισμοί και οι ημερομηνίες αναχώρησης του Amstel Radler Summer Bus από τη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:


Επόμενος προορισμός τo Σάββατο 30 Ιουλίου στο Marbella Beach Bar, στα Μυκονιάτικα και με live από τους EMIGRE, που θα ταξιδέψουν μαζί με τους τυχερούς της κλήρωσης.


Δείτε όλο το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή παρακάτω.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BEACH PARTIES WITH EMIGRE LIVE

Κυριακή 3.7.2016 Almira Beach Bar, Παραλία Κατερίνης
Κυριακή 10.7.2016 Lemoon Beach Bar, Πλάκα Λιτοχώρου
Σάββατο 16.7.2016 ΠΛΑΖ Beach Bar, Πόρτο Καρράς
Σάββατο 23.7.2016 Cocus Beach Bar, Ποσείδι
Σάββατο 30.7.2016 Marbella Beach Bar, Μυκονιάτικα


Σάββατο 6 Αυγούστου (για δωρεάν βουτιές και κερασμένες Amstel Radler)
Isla beach bar, Ακτή Καλογριάς

Δήλωσε Συμμετοχή
Εάν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στον καλοκαιρινό διαγωνισμό της Amstel Radler και του biscotto 2310, του biscotto.gr και του biscotto radio δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω link: 

No comments:

Post a Comment