Thursday, July 28, 2016


Το beach bar που καθιέρωσε τα…. sunset rituals στη Μύκονο!


Το beach bar που καθιερωσε τα…. sunset rituals στη Μυκονο! (Μοναδικες φωτογραφιες)

Τo «τσίµπηµά» του µας αρέσει πολύ! O λόγος για το πολυσυζητηµένο project των Thomas Heyne, Mario Hertel (γνωστών από το Paradise) και των Μυκονιατών επιχειρηµατιών Μιχάλη και Δαµιανού Δακτυλίδη, πανοραµικά χτισµένο στο λόφο Cavo Paraga, που µας ταξιδεύει από πέρυσι στις πιο µυστηριακές γωνιές του Μαρόκου, του Μεξικού, αλλά και µιας vintage  Goa.
scorpios (9)
Ξεχώρισε αµέσως µε το premium beachlife concept του, που αγγίζει διακριτικά τα όρια του primitive, κάνοντάς µας να νιώθουµε σαν σύγχρονοι νοµάδες. Η 360° view, η απαράµιλλη bohemian ethnic ατµόσφαιρα µε κυρίαρχο το ξύλο και την πέτρα, πλήρως εναρµονισµένη στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και το high-quality service στήνουν το τέλειο σκηνικό µιας unique ολιστικής εµπειρίας!
scorpios (1)
scorpiosΤο πρωί χαλαρώνουµε στις άνετες nomad’s terraces µε αιώρες και boho style µαξιλάρες, ενώ το µεσηµέρι ανηφορίζουµε στο εστιατόριο για να γευτούµε ένα µεσογειακό µενού, εµπλουτισµένο µε αρωµατικά µπαχάρια από το Λίβανο και την  Τυνησία!
scorpios (8)
Η εµπειρία φτάνει στο απόγειό της µε τα Sunset Rituals, που φέτος έχουν βρει το δικό τους setting στο Sunset Lounge! Με άνετα πουφ και ριχτάρια, αλλά και ταξιδιάρικες µουσικές που κινoύνται σε vocal, spiritual, deep ethnic ακούσµατα, µας φέρνουν εικόνες της ερήµου…scorpios (7)
scorpios (4)Στο ίδιο στυλ µας υποδέχεται και το The house, όπου µαροκινά έπιπλα και ανατολίτικα χαλιά προσδίδουν έναν ethnic εξωτισµό σε ένα Greek glam style σπίτι του ’60!
scorpios the houseΣτα φετινά places to visit και η ολοκαίνουρια boutique Caravana, µε handcrafted ρούχα και αξεσουάρ!
scorpios (6)

Info
Παράγκα, Τ. 22890 29250, www.scorpiosmykonos.com

No comments:

Post a Comment