Στη γειτονιά που άλλοτε έγραψε τα πιο θρυλικά κεφάλαια του µυκονιάτικου µύθου το διάσηµο Pierro’s δύο δυνατά brands του αθηναϊκού χάρτη, το Balthazar και το Rock n Roll ήρθαν για να µετατρέψουν την πλατεία της Αγίας Κυριακής στο απόλυτο must του µυκονιάτικου nightlife!
rock n roll
Balthazar
Στην υπέροχη ατµοσφαιρική αυλή, όπου τα δύο hot spots του νησιού συνυπάρχουν αρµονικά, φύσηξε φέτος άνεµος ανανέωσης, φέρνοντας µαζί του την πιο θετική ενέργεια αλλά και ένα εξελιγµένο µενού µεσογειακής κουζίνας µε ethnic προεκτάσεις, που επιµελείται ο σεφ Χρήστος Ταχιάς (µε θητεία σε Μαϊάµι, Παρίσι και Μόντε Κάρλο).
balthazar fagito (3)
Εκτός από must taste πιάτα, όπως το φρέσκo ravioli µε προσούτο, µασκαρπόνε, αχλάδι και δροσερή σάλτσα από ντοµατίνια και µπαλσάµικο, τον πήχη κρατά ψηλά και η καλοδιαβασµένη wine list, που δεν κρύβει την αδυναµία της στον ελληνικό αµπελώνα!
balthazar (1)
Η post dinner συνέχεια µάς βρίσκει ακριβώς δίπλα, στο all time classic Rock n Roll, για να απολαύσουµε, υπό τους ήχους αγαπηµένων hits σε party ρυθµούς, signature cocktails µε ένα exotic touch από την ανανεωµένη λίστα που επιµελείται ο ταλαντούχος bartender Γιώργος Μαριδάκης και µε τη διάθεσή µας να απογειώνεται στα ύψη, µαζί µε ωραίες παρουσίες και το πιο trendy κοινό!
rock (1)
rock
Balthazar: Καθηµερινά 20:00-01:30 (η κουζίνα).
Rock n Roll: Καθηµερινά από τις 21:00.
Πλατεία Αγ. Κυριακής, Τ. 22890 22177 (Bαlthazar), M. 6986626646 (Rock n Roll)