Monday, July 25, 2016

 Nέες εντυπωσιακές σουίτες στην Οία 

Ένα... ηλιοστάσιο πολυτέλειας και αρχιτεκτονικό διαμάντι μπαίνει στο χάρτη διαμονής της Σαντορίνης



Solstice: Ανακαλύψαμε τις νέες εντυπωσιακές σουίτες στην Οία που θα συζητηθούν
AddThis Sharing Buttons
Το όνομά του παραπέμπει σε ηλιοστάσιο, το design του στην πολυτέλεια της απλότητας που γοητεύει, οι παροχές του σε 5 αστέρια και η θέα του στην απόλυτη ομορφιά.

Το Solstice αποτελεί ολόφρεσκη πρόταση στον τομέα της διαμονής στη Σαντορίνη και ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει κλέψει τις εντυπώσεις.
SolsticeGrandeSuite_6
Βρίσκεται στην καρδιά της ονειρεμένης Οίας και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι παρέχει parking και δεν έχει πολλά σκαλοπάτια για να το προσεγγίσετε, άρα δεν θα ταλαιπωρείστε.
SolsticeGrandeSuite_9
Το συγκρότημα σουιτών διαθέτει δύο σουίτες, την Grande και τη Honeymoon με δυνατότητα φιλοξενίας έως 4 άτομα, αλλά κι ένα studio δύο ατόμων.
SolsticeGrandeSuite_2
Η διακόσμηση του χώρου εντυπωσιάζει και τους πλέον απαιτητικούς, με την αρχιτέκτονα Δήμητρα Ράφα να έχει κάνει συγκλονιστική δουλειά. Οι βεράντες διαθέτουν τεράστια jacuzzi και πανέμορφη θέα στην Καλντέρα.
SolsticeGrandeSuite_14
Τip: Βιώστε την εμπειρία του να απολαμβάνετε το πρωινό σας στις βεράντες των σουιτών
Πληροφορίες
Οία, Σαντορίνη
τηλ. 2286027381
http://solstice.com.grSolsticeGrandeSuite_8SolsticeGrandeSuite_10SolsticeGrandeSuite_11SolsticeGrandeSuite_12SolsticeGrandeSuite_13SolsticeGrandeSuite_15SolsticeGrandeSuite_1SolsticeGrandeSuite_4SolsticeGrandeSuite_5

No comments:

Post a Comment