Οι φηµισµένες παραλίες του νησιού εκτός από την χρυσαφένια αµµουδιά και τα κρυστάλλινα νερά έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται και για τα εξαιρετικά seaside στέκια τους…

ΨΑΡΟΥ

H  απάνεµη παραλία της, 4 χλµ. από τη Χώρα, είναι από το 2003 το απόλυτο place to see and to be seen µε το φηµισµένο beach bar Nammos να µονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού bon viveurs! Φέτος ανανεώθηκε µε τις περίφηµες καινούριες ξαπλώστρες Loro Piana, ενώ έκανε και µία από τις πιο πολυσυζητηµένες συνεργασίες στο νησί, αυτή µε τη διάσηµη αλυσίδα κοµµωτηρίων Neville hair and beauty, µε έδρα το  Λονδίνο.
PsarouFACILITIES: Upscale beach service από το beach bar Νammos και το εστιατόριο Beefbar. Από αυτή την παραλία δεν λείπει τίποτα: άνετες ξαπλώστρες, οµπρέλες, δωρεάν Wi-Fi, µασάζ, το beach concept store Luisa, η αντρική Vilebrequin Boutique. Προσφέρονται και µαθήµατα hot yoga, ενώ υπάρχει δυνατότητα για βόλτες µε το σκάφος Riva (on request). ΠΩΣ: Εύκολη πρόσβαση µε ΚΤΕΛ & ταξί (10΄). Το Nammos διαθέτει δικά του parking, αλλιώς µπορείτε να αφήστε το όχηµά σας πιο πάνω και να φτάσετε στην παραλία µε τα πόδια.
ΟΡΝΟΣ

Απάνεµος κολπίσκος, 4 χλµ. από τη Χώρα, που έχει ανέβει δυναµικά εξαιτίας µεγάλων επενδύσεων! FACILITIES: Στα beach bars και τα φηµισµένα εστιατόρια που λειτουργούν θα βρεις τα πάντα (ξαπλώστρες, οµπρέλες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, beach boutiques και δωρεάν Wi-Fi). Ξεχωρίσαµε το Kuzina, το Pasaji µε το ολοκαίνουριο shisha lounge, το Farina, το all time classic Aperanto Galazio που φέτος κλείνει 20 χρόνια αλλά και τον Κοnstantis µε ιστορία από το 1967. ΠΩΣ: Με ΚΤΕΛ και ταξί (10΄). Δυσκολία στη στάθµευση, γι’ αυτό προτιµήστε τα πάρκινγκ των εστιατορίων.
pasaji (5)
Aperanto Galazio
Ορνός, Τ. 22890 27991, www.aperantogalazio.com.gr
aperanto galazioΣε αυτό το καλοκαιρινό spot, που εκτελεί σωστά τη συνταγή του beachside resto bar, ξεκινήστε τη µέρα σας µε πλούσιο πρωινό, βουτιές και χαλάρωση στις άνετες ξαπλώστρες του, συνεχίστε στο seaside resto µε νοστιµιές από ένα µενού µεσογειακού χαρακτήρα και ψώνια στη stylish boutique µέχρι να πέσει η νύχτα, οπότε και θα απολαύσετε δροσερά cocktails σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, εκεί ακριβώς που σκάει το κύµα… Από €20. Καθηµερινά από τις 09:00 (η κουζίνα έως 00:00).
Farina Ornos
Παραλία Ορνού, T. 2289 079773
Γνήσιες ιταλικές συνταγές από χειροποίητη pizza µε λεπτή ζύµη και pasta, µέχρι επιλογές σε κρέας ή ψάρι θα ικανοποιήσουν κάθε προτίµηση. Για το τέλος ένα γλυκό calzone µε nutella ή µια αυθεντική tiramisu θα ολοκληρώσει απολαυστικά το γεύµα σας! Καθηµερινά 13:00-00:00 ( η κουζίνα).
Kuzina  Mykonos
Παραλία Ορνού, T. 22890 26434, www.kuzinamykonos.com/gr
kouzinaΗ νοστιµότερη σπιτική Κuzina πάνω στη θάλασσα! Το αγαπηµένο beach restaurant µάς υποδέχεται στην παραλία, για ξένοιαστες στιγµές και απολαυστικές fusion και µεσογειακές γεύσεις! Σε µια κυκλαδίτικη ατµόσφαιρα, η διασκέδαση συναντά την υψηλή γαστρονοµία µε την υπογραφή του chef Άρη Τσανακλίδη, που «µπλέκει» αρµονικά µε την ασιατική κουζίνα και τέλειο sushi. Παράλληλα χαλαρώνουµε µε τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και µε δροσιστικά cocktails υπό τους ήχους επιλογών των DJs. Kαθηµερινά 08:00-11:30 (πρωινό), 12:30-01:00 (φαγητό).
Pasaji  Mykonos
Παραλία Ορνού, Τ. 22890 23216, www.pasajimykonos.gr
pasaji (6)Μετά την επιτυχηµένη πορεία του στην  Αθήνα, µας περιµένει από το πρωί µέχρι αργά το βράδυ σε µια ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, µε τις γαστρονοµικές προτάσεις του βραβευµένου chef Άρη Τσανακλίδη και της οµάδας του, σε ένα µενού που εµπνέεται από τη διαφορετικότητα και συγχρόνως τις οµοιότητες της ελληνικής, της ιταλικής και της ασιατικής κουζίνας. Εδώ απολαµβάνουµε επίσης καφέδες, φρέσκους χυµούς, λαχταριστά finger food, light snacks, sushi και µοναδικά exclusive cocktails στα αναπαυτικά sun beds, µε up-lifting µουσική! Highlight: Το Pasaji Shisha bar. Χαλαρώστε και αφεθείτε στην απόλαυση ενός παραδοσιακού ναργιλέ µε θέα στη θάλασσα! Καθηµερινά 08:00-11:30 (πρωινό), 13:00-01:30 (φαγητό).
KAΛΟ ΛΙΒΑΔΙ

Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες, στο ΝΑ τµήµα του νησιού (απέχει µόλις 9 χλµ. από τη Χώρα), έχει καθιερωθεί ως νέο hot spot των κοσµικών. Δίπλα στο all time classic Solymar, που µάλιστα φέτος µας υποδέχτηκε σε ένα naturally beauty σκηνικό, από πέρυσι έχει ρίξει άγκυρα η trattoria Altro, ενώ φέτος η παραλία έστρεψε και πάλι τα βλέµµατά µας πάνω της µε την εντυπωσιακή και πολυσυζητηµένη άφιξη του Rakkan. FACILITIES: Ηigh end beach service, live events, ντους, αποδυτήρια, άνετες ξαπλώστρες, ψάθινες οµπρέλες, beach exlusive boutiques, sunset rituals. ΠΩΣ: Εύκολη πρόσβαση από Άνω Μερά µε Ι.Χ. Επίσης, µε λεωφορεία και ταξί (20΄). Άνετο πάρκινγκ σε όλα τα µαγαζιά και πρόσβαση σε ΑµεΑ.
solymar (2)
Αltro Seaside Trattoria
T. 22890 72315
altro seaside (2)Αφού πρώτα χαλαρώσουµε στις ξαπλώστρες και κάνουµε τις βουτιές µας έπειτα τη σκυτάλη παίρνει η απόλαυση, και συγκεκριµένα το ανανεωµένο µενού του Ηλία Κόσσυβα που και φέτος δεν κρύβει την αδυναµία του σε εµπνευσµένες pasta, ριζότο και ακαταµάχητες πίτσες ψηµένες στον ξυλόφουρνο, που αναδεικνύονται µέσα από τις ιταλικές και ελληνικές ετικέτες της wine list! Καθηµερινά 12:00-00:00 η κουζίνα.
Rakkan  Mykonos Beach Bar Restaurant
Καλό Λιβάδι, Τ. 22890 72243, www.RAKKANRESTAURANT.gr 
rakkan (2)To πρώτο asian fusion εστιατόριο µε mediterranean προεκτάσεις είναι πλέον γεγονός από τις 15 Ιουνίου στο µυκονιάτικο beachlife και µάλιστα µε υπογραφή Rakkan. Το «έτερον ήµισυ» του αθηναϊκού resto brand τάραξε τα ήσυχα νερά στο Καλό Λιβάδι µε party, all the time διάθεση και έναν πολυχώρο minimal asian design (υπογράφει το γραφείο «Ρίζος Αρχιτέκτονες»). Οι κοσµοπoλίτες θαµώνες, από νωρίς απολαµβάνουν healthy ροφήµατα και relaxing µε upper scale service, που συστήνει ένα νέο είδος «comfort zone» µε άνετα sunbeds, opium beds, 4 cabanas και dancefloor. Η διάθεση απογειώνεται µε signature cocktails (επιµελείται ο Αποστόλης Τσατσίρας) και τις ξένες µουσικές του dj Νίκου Σύρµου, που εναλλάσσονται ανάλογα την ώρα και τον κόσµο, αλλά και parties σε συνεργασία µε το θρυλικό λονδρέζικο nightclub Chinawhite και το Maddox! Στο εστιατόριο την πρωτοκαθεδρία έχει το µενού που επιµελείται ο executive chef Νίκος Χολέβας και must taste το black cod µε champagne miso και το prime steak ψηµένο στο josper. Η Rakkan εµπειρία ολοκληρώνεται µε stylish shopping στη Sotris Boutique. Καθηµερινά από τις 10:00 (κουζίνα 13:00-01:00).
Solymar
Kαλό Λιβάδι, Τ. 22890 71745, www.solymar.gr
solymar (3)Μετά από 12 λαµπερά χρόνια στο Καλό Λιβάδι, το Soly (όπως το αποκαλούν οι φίλου του) δεν χρειάζεται συστάσεις. Μόνο που φέτος µας υποδέχθηκε άκρως ανανεωµένο, καθώς «αποτίναξε» από πάνω του το λευκό-γαλάζιο και «ντύθηκε» σε nude αποχρώσεις, κάνοντάς το να µοιάζει µε φυσική συνέχεια της αµµουδιάς… Σε συνδυασµό µε τη χαρακτηριστική πέργκολα µε τα φοινικόφυλλα προσδίδει ένα exotic touch, την ώρα που τα αρωµατικά φυτά στα τραπέζια αναδύουν ελληνικές… ευωδιές! Η µέρα ξεκινάει µε πρωινό, φρέσκους χυµούς και χαλάρωση στις φαρδιές ξαπλώστρες και συνεχίζει στο εστιατόριο µε fusion γεύσεις από µια κάρτα που υπογράφει για 5η χρονιά ο chef Μάριος Τσουρής και «παντρεύει» µεσογειακή και ασιατική κουζίνα µε λατινοαµερικάνικες επιρροές και ντόπια προϊόντα! Εκτός από τα κλασικά τατάκι τόνου και µαριναρισµένο σολοµό µε µελάνι σουπιάς, φέτος µας περιµένουν τολµηροί συνδυασµοί µε το yellow tail (µε καλαµπόκι σε miso και passion fruit αρωµατισµένο µε lime), το χιλιανό λαβράκι (µε πουρέ σεληνόριζας, σταµναγκάθι και jalapenos), αλλά και το σιγοψηµένο flank steak (µε πουρέ από φακές και spicy butter σάλτσα ponzu) να εκπλήσσουν τον ουρανίσκο των θαµώνων, ενώ δεν λείπουν και τα ξεχωριστά γλυκά (η µους σοκολάτας µε sorbet βατόµυρο, µπισκότο καρύδας και κουλί φράουλας είναι must!). To Solymar δεν υπερηφανεύεται τυχαία για την ενηµερωµένη wine list, αλλά και τα signature cocktails του! Στα decks, για άλλη µια σεζόν, ο DJ Richard Horn «συνοδεύει» µε chill out διάθεση! Από €45. Καθηµερινά: 12:00-00:00 (η κουζίνα).
ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ

H  πρώτη πλήρως οργανωµένη παραλία (διαθέτει Γαλάζια Σηµαία) εντοπίζεται στο νότιο τµήµα του νησιού, 5 χλµ. από τη Χώρα, και βρίθει από εµπορικά καταστήµατα, mini markets και πολλά ξενοδοχεία. Μάλιστα, από εδώ ξεκινούν τα καραβάκια που οδηγούν στις νότιες παραλίες Paradise, Eλιά και Αγράρι. Φέτος η πολυσυζητηµένη άφιξη του beach club Monarch αλλά και η total ανακαίνιση του ξενοδοχείου  Mykonos Palace ανεβάζουν τον πήχη του service ψηλά! FACILITIES: Ξαπλώστρες, οµπρέλες, ταβερνάκια που προσφέρουν και τις υπηρεσίες και τα µενού τους στην παραλία, σπορ. ΠΩΣ: Πολύ εύκολη πρόσβαση. Με συχνά δροµολόγια KΤΕΛ & ταξί (12΄).
Monarch
Πλατύς Γιαλός, M. 6974 658357, www.monarch.gr
MonarchΠέρσι έγινε talk of the town για τα «ζωηρά» events και τα lives µε τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες. ενώ φέτος µας εκπλήσσει ξανά µε τη «µετακόµισή» του σε νέο εντυπωσιακό χώρο υψηλής αισθητικής στην παραλία στον Πλατύ Γιαλό! Ο επιχειρηµατίας Θάνος Κολοκυθάς µάς παρουσιάζει το νέο του δηµιούργηµα, ενώνοντας ξανά τις δυνάµεις του µε τον Πάνο Καλαϊτζίδη (Apartment) και τον Mohanna Moh (Guzel Σπέτσες). Πάνω στην απέραντη χρυσαφένια αµµουδιά, δίπλα στη θάλασσα, το Monarch υπόσχεται µοναδικές στιγµές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ το µενού επιµελείται ο βραβευµένος µε δύο αστέρια Michelin chef Alain Parodi. Από €50. Καθηµερινά 10:00-00:00.
ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Σε έναν από τους πιο αγαπηµένους κολπίσκους, µόλις 5 χλµ. βόρεια της Χώρας, µε χρυσή ψιλή άµµο, φέτος το ενδιαφέρον µονοπωλεί το oλοκαίνουριο beach resort Principaute De  Mykonos σε ένα σκηνικό που εντυπωσιάζει! FACILITIES: Υψηλή γαστρονοµία στο seaside resto, το µενού του οποίου υπογράφει η chef Αυγερία Σταπάκη, lounge area, sunbeds, free Wi-Fi, yacht service, elegant beach boutique! ΠΩΣ: Mε ταξί (20΄). Άνετο δωρεάν πάρκινγκ.
panornos (5)Principauté de  Mykonos – Panormos
Πάνορµος, Τ. 22890 77184, www.panormosmykonos.gr
panornos (2)Mε αυτό το εντυπωσιακό όνοµα και µε ένα total makeover µάς υποδέχτηκε φέτος η παραλία του Πάνορµου, που δεν ήταν άδικα η πιο πολυαναµενόµενη άφιξη της φετινής σεζόν! Η επιβλητική είσοδος µε το υγρό στοιχείο προϊδεάζει για ένα mix and match elegant bohemian στυλ, µε international στοιχεία και ethnic πινελιές, που επιτυγχάνουν µια ζεν και ultra relax ατµόσφαιρα… Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός του αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού που επιστράτευσε φυσικά, eco friendly υλικά, για να µετουσιώσει ένα στυλ που ακροβατεί ανάµεσα σε ένα seaside resort µε primitive style ατµόσφαιρα από  Μπαλί και  Καραϊβική! H open lounge area µας καλωσορίζει µε cozy καναπέδες και άνετες ξαπλώστρες πάνω στα decks, την ώρα που ένας βοτσαλωτός διάδροµος µας οδηγεί στο εστιατόριο, όπου ξύλινες πέργκολες αφήνουν διακριτικά το φυσικό φως να διεισδύει στο χώρο. Εξάλλου, εδώ δίνεται και η µεγάλη έµφαση, µε τη chef Αυγερία Σταπάκη να υπογράφει µια seaside gastronomy εµπειρία υψηλών αξιώσεων, που αναδεικνύει τη φρεσκάδα των πρώτων υλών µε ένα twist ελληνικότητας και healthy προσανατολισµό! Από το ψωµί που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, τις σάλτσες µέχρι και το παγωτό, όλα γίνονται εδώ χειροποίητα… Σε γευστικούς πειρασµούς αναδεικνύονται το χταπόδι µε φάβα, η σαλάτα µε ταρτάρ τόνου, το καρπάτσιο από ψάρι ηµέρας και φυσικά τα ολόφρεσκα όστρακα, ενώ από το µενού δεν λείπουν εκλεκτά κρέατα µε ιδιαίτερες κοπές.Μουσικό «χαλί», καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας, ταξιδιάρικα ακούσµατα από όλο τον κόσµο, που δηµιουργούν νοσταλγία και ανάταση ψυχής! Τip: Η updated glamour beach boutique µε δηµιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και αποκλειστικές συνεργασίες! Από €65 (φαγητό). Καθηµερινά 11:00-23:00 (13:00-23:00 η κουζίνα).
SUPER PARADISE

H  διάσηµη παραλία (απέχει 6 χλµ. από τη Χώρα) οφείλει τη φήµη της στο Super Paradise (T. 22890 23023), που εγκαινίασε από το 1971 την έννοια του beach party, φιλοξενώντας ορισµένα από τα µεγαλύτερα ονόµατα της ηλεκτρονικής µουσικής! BEACH SERVICES: Από το Super Paradise, το γειτονικό του elegant beach bar restaurant Pinky Beach (T. 22890 26459), µε πιο VIP υπηρεσίες και ένα µενού µεσογειακής κουζίνας µε έµφαση στο φρέσκο ψάρι, και τέλος από το gay oriented, θρυλικό Jackie O’, σε προνοµιακό σηµείο πάνω στο λόφο!
FACILITIES: Ξαπλώστρες, οµπρέλες, ντουζιέρες, boutique µε beachwear, ΑΤΜ, internet café, spa therapy, θαλάσσια σπορ, ενώ από τη φετινή σεζόν υποδέχτηκε και την καταδυτική σχολή του Waldemar Foit! ΠΩΣ: Με Ι.Χ., KΤΕΛ & ταξί (25΄) αλλά και καραβάκι από τον Πλατύ Γιαλό. Δωρεάν πάρκινγκ. Υπάρχει και λεωφορείο µε €5 κατευθείαν για Super Paradise.
super paradise
Pinky Beach
Super Paradise Bay, T. 22890 26459, www.pinky-beach.com
pinky beach (9)Δροσερό και cosmopolitan, σε αποχρώσεις του ultra chic λευκού και γκρι και µε αέρινα υφάσµατα, το αγαπηµένο meeting point της διεθνούς jet set σκηνής, Pinky Beach (όνοµα που πήρε από το σκυλί των ιδιοκτητών Pinky), διανύει φέτος την 5η σεζόν του στη famous παραλία του Super Paradise! Σε lounge και chill out ατµόσφαιρα, η µέρα εδώ ξεκινάει σε relax mood στα άνετα sunbeds µε βουτιές στα κρυστάλλινα νερά κι ένα easygoing beach menu, ενώ το µεσηµέρι όλοι δίνουν ραντεβού στο seaside resto για να γευτούν τις σπεσιαλιτέ του Ναπολιτάνου chef Αntonio Ferone, που προτείνει παραδοσιακές ιταλικές συνταγές µε ελληνικές και αραβικές πινελιές (δοκιµάστε τα πιάτα µε τρούφα από δικό τους παραγωγό). Συνοδεύστε µε µεγάλη ποικιλία από κρασιά και σαµπάνιες! Τip: Ο χώρος ενδείκνυται και για events. Kαθηµερινά 11:00-20:00 η παραλία (από τις 12:30 η κουζίνα).
Jackie O Beach
Πλιντρί (παραλία Super Paradise), T. 22890 77298, http://jackieomykonos.com
jackie o super paradiseJackie O’ δεν σηµαίνει µόνο διασκέδαση αλλά και beachlife. Στον ανάγλυφο χώρο του η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, η πισίνα, το jacuzzi, o private χώρος µε άνετες ξαπλώστρες και το upper scale service συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για relaxing και γευστικές προκλήσεις, που υπογράφει για 3η χρονιά ο chef Χριστόφορος Πέσκιας. Tα απογευµατινά drag shows αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο (καθηµερινά 18:30-20:30), ενώ αργότερα τα κεριά ανάβουν, οι ρυθµοί χαλαρώνουν και ένα άκρως ειδυλλιακό setting δηµιουργεί… ατµόσφαιρα! Secret: Το pop up store µε famous brands! Καθηµερινά 10:00-όσο πάει. (http://jackieomykonos.com)
PARADISE BEACH

H  πρώτη παραλία του νησιού που σύστησε την έννοια του beach party εξακολουθεί να είναι από τις πιο δηµοφιλείς για τους απανταχού international clubbers. Σταθερή αξία και για τους γυµνιστές, που, παρά την πολυκοσµία, έχουν το δικό τους spot!
ΒΕΑCH SERVICE: Από τα beach bars Paradise και το all time classic Tropicana (T. 22890 23582). FACILITIES: Οµπρέλες, ξαπλώστρες, ντους, αποδυτήρια, self service εστιατόρια, mini markets, ATM, Wi-Fi µε χρέωση, κάµπινγκ, internet, safe boxes µε χρέωση. ΠΩΣ: Με τακτικά δροµολόγια ΚΤΕΛ & ταξί (15΄) και καραβάκι. Άπλετος χώρος πάρκινγκ.
1 (37)Tropicana  Beach Club Restaurant  Mykonos
Paradise Beach, T. 22890 23582 (bar-restaurant), 22890 78746 (hotel),www.tropicanamykonos.com 
tropicana (2)Στις αρχές του ’60 οι πρώτοι γυµνιστές κατακλύζουν τις παραλίες της Μυκόνου και η Paradise beach γίνεται αγαπηµένο σηµείο συνάντησης όλων των εθνικοτήτων, που δηµιουργούν σιγά-σιγά έναν δικό τους µικρόκοσµο… Το 1992 επισφραγίζει τη φήµη της ως απόλυτο beach party destination µε την άφιξη του Tropicana. Το παγκοσµίου φήµης beach club γρήγορα αποκτά φανατικό κοινό που καταφθάνει κάθε καλοκαίρι εδώ για να νιώσει τον παλµό του πιο sexy beach bar στον κόσµο –σύµφωνα µε το Travel Channel–, ενώ έχει αποσπάσει και πανελλαδική πρωτιά σε κατανάλωση Möet! Μια µέρα εδώ µπορεί να ξεκινά σε cool ρυθµούς µε άραγµα στις ξαπλώστρες, βουτιές και γεύσεις ιταλικής και ελληνικής κουζίνας από το self service εστιατόριο, όµως µετά τις 16:30 γνωστοί DJs απογειώνουν τα vibes µε sexy beats, την ώρα που ηλιοκαµένα αγόρια και κορίτσια φλερτάρουν λικνίζοντας ξέφρενα τα κορµιά τους. Τα φηµισµένα beach parties του µε special happenings γράφουν ιστορία… Tην «εµπειρία» Tropicana συµπληρώνει τα τελευταία 5 χρόνια και το Tropicana Hotel & Apartments, που µάλιστα φέτος επεκτάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των αµέτρητων fans! Καθηµερινά από τις 09:00.
ΠΑΡΑΓΚΑ

Αγαπηµένος κολπίσκος µε λευκή άµµο, καταγάλανα νερά και ψιλό χαλικάκι, η παραλία της Παράγκας είναι από τις old time classic επιλογές, µε ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του ’60. Έχοντας διατηρήσει µέχρι και σήµερα τον γραφικό αλλά και low profile χαρακτήρα της, είναι ιδανική για όσους προτιµούν πιο χαλαρές καταστάσεις, ενώ είναι η παραλία µε τη µεγαλύτερη σεζόν.
paraga beachParaga cafe
Παράγκα, T. 22890 25364, www.cafeparaga.gr
paragaΈνα από τα πιο παλιά beach cafés στη Μύκονο (από το 1985), που µας υποδέχεται µε ανεπιτήδευτη ατµόσφαιρα και χαλαρή διάθεση µπροστά στο κύµα! Αράξτε στις άνετες ξαπλώστρες του, απολαύστε δροσερά ροφήµατα και ελαφριά σνακς από το beach menu, ενώ σε συνεργασία µε το Sueno Village Beach Club προσφέρει και επιλογές σε sushi! Το απογευµατάκι καθίστε σε ένα από τα τραπεζάκια του και χαλαρώστε την ώρα του ηλιοβασιλέµατος µε ένα cocktail ή shisha, παρέα µε lounge ακούσµατα. Καθηµερινά 10:00-01:00.
Tαβέρνα Tάσος
Παράγκα, Τ. 22890 23002
TASOS MYKONOSΚλασική αξία και… κοινό µυστικό ανάµεσα στους καλοφαγάδες, η ταβέρνα του Τάσου –µε ιστορία από το 1962– είναι από τις πιο παλιές του νησιού και φηµίζεται για το ολόφρεσκο ψάρι από ντόπιους ψαράδες αλλά και για τα σπιτικά µαγειρευτά! Από τότε που εδώ έφτανε µόνο το καΐκι µέχρι σήµερα έχουν παρελάσει όλοι οι διάσηµοι επισκέπτες του νησιού για να πάρουν µια γεύση από αυθεντική ελληνική κουζίνα σε ένα χαλαρό περιβάλλον κάτω από τη σκιά των δέντρων! Aπό €15. Καθηµερινά 12:00-23:00.
Sueno Village Beach Club
Παράγκα, M. 694 5053718, www.sueno-village.com
sueno (1)Πλήρως ανανεωµένο και µε νέο concept βρίσκουµε φέτος το Sueno, το οποίο αναδεικνύεται σε destination spot κάθε στιγµή της µέρας! To πρωί, κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, η πισίνα του γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για βουτιές µε φόντο το minimal κυκλαδίτικο περιβάλλον, ενώ, καθώς η µέρα συνεχίζεται, σειρά έχουν οι γαστρονοµικές απολαύσεις µε fresh made sushi σε διάφορες παραλλαγές, σε συνεργασία µε το Sushi Med  Mykonos. Must εµπειρία τα sunset parties µε lounge ατµόσφαιρα και ιδιαίτερα house cocktails, ενώ το βράδυ οι ρυθµοί ανεβαίνουν µε δυνατά Dj sets και live events! Στα συν και η µεγάλη γκάµα σε shisha µε υψηλής ποιότητας ποικιλίες καπνού! Καθηµερινά 11:00-01:00.
ΦΤΕΛΙΑ

Mπορεί από ψηλά να µη γεµίζει το µάτι, ωστόσο αυτή η παρθένα bohemian παραλία στο βόρειο τµήµα του νησιού (9 χλµ. από τη Χώρα) µαζεύει ψαγµένο, cool κόσµο αλλά και λάτρεις του windsurfing. FACILITIES: Beach service από το Φτελιά και από το Αlemagou! Πουφ, sun tends για σκιά, δωρεάν Wi-Fi, WC (και για ΑµεΑ), ντουs, massage, boutique. ΠΩΣ: Εύκολη πρόσβαση, µε µικρό τµήµα της διαδροµής σε χωµατόδροµο. Με Ι.Χ. και ταξί (20΄). Άνετο πάρκινγκ.
Ftelia
Παραλία Φτελιάς, Τ. 22890 72466
_DSC7289
Το οµώνυµο beach restaurant το συναντάµε στην παραλία της Φτελιάς τα τελευταία 8 χρόνια σε hippie chic φιλοσοφία και cool ατµόσφαιρα! Χτισµένο αµφιθεατρικά στην αριστερή πλευρά της παραλίας, εκτείνεται σε διάφορα επίπεδα που φτάνουν µέχρι τον κυρίως χώρο του εστιατορίου µε εκπληκτική θέα, όπου απολαµβάνουµε τις γευστικές προτάσεις του µικρού εκλεκτού µεσογειακού µενού. Aπό €26. Καθηµερινά από τις 12:00 (13:00-00:30 η κουζίνα).
Alemagou
Δεξιά Άκρη παραλία Φτελιάς, Τ. 22890 71339
ALEMAGOU
Μας υποδέχεται από νωρίς για βουτιές ενώ αργότερα ενδίδουµε σε ένα µεσογειακό sea food κυρίως µενού, επιµέλειας του chef Θωµά Μάτσα όπως επίσης και στα εξαιρετικά cocktails της λίστας, ενώ δεν λείπουν και τα special events. Highlight: Ο χώρος για µασάζ αλλά και το safari tent που φιλοξενεί τις beachwear συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών. Από €40. Καθηµερινά από τις 10:00 (13:00-00:00 η κουζίνα).
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Aπό τους πιο κοντινούς κολπίσκους στη Χώρα (απέχει µόλις 2 χλµ.), µε οικογενειακό χαρακτήρα και πιο προσιτές τιµές! FACILITIES: Το all day beach bar Saint Stefanos (Τ. 22890 78961), για ελαφριά κουζίνα, χυµούς και λαχταριστές φρουτοσαλάτες (10:00-21:30), προσφέρει ξαπλώστρες µε µαξιλάρες (δωρεάν), ψάθινες οµπρέλες, ντους και αποδυτήρια. ΠΩΣ: Με ΙΧ, ταξί. Άνετο δωρεάν πάρκινγκ.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΠΑΡΑΓΚΑ

Mε vintage chic στυλ και ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέµατα, µπήκε από πέρυσι δυναµικά στην agenda µας µε την άφιξη του Scorpios! FACILITIΕS: Beach service από το ολοκαίνουριο Jumeirah. Σε άκρως ανακαινισµένο χώρο θα σας υποδεχτεί από το πρωί -µε breakfast menu- ενώ αργότερα ενδιαφέρον παρουσιάζει το µενού µε τη σφραγίδα του Χρύσανθου Καραµολέγκου, που κινείται σε µεσογειακές γεύσεις µε αραβικές πινελιές. Καθηµερινά 12:00-22:00 (Τ. 22890 78417). Κλασική αξία η οικογενειακή ταβέρνα Nikolas µε φρέσκα ψάρια από τα δίχτυα τους, λαχανικά και ζαρζαβατικά από δικό τους µποστάνι, µαγειρευτά και ντόπιο κρέας! Καθηµερινά από τις 09:00 (για φρέσκο πρωινό)-23:00. (Τ. 22890 25264) ΠΩΣ: Mε Ι.Χ. & ταξί (15΄). Υπάρχει χώρος στάθµευσης αλλά όχι για πολλά αυτοκίνητα.
AGIA ANNA PARAGA
ΑΓΡΑΡΙ

Ήσυχη, σχετικά αποµονωµένη παραλία, 7 χλµ. ΝΔ της Χώρας, µε ήρεµα νερά, που ξεχωρίζει εκτός των άλλων για τον οικογενειακό της χαρακτήρα! FACILITIES: Το Agrari Bar (Τ. 22890 71295), µια οικογενειακή επιχείρηση που µονοπωλεί την παραλία από το 1989 µε το οµώνυµο ταβερνάκι της, καθώς και το εστιατόριο Fishalida (του ξενοδοχείου Sunrise). Ξαπλώστρες, οµπρέλες, ντους, αποδυτήρια, δωρεάν Wi-Fi, σπορ. ΠΩΣ: Οδικώς ή µε καϊκάκι από Πλατύ Γιαλό και Ορνό, µε KTΕΛ και ταξί (20΄). Άνετο πάρκινγκ.
Agrari beach
Aγράρι, Τ. 22890 71295, www.agraribeach.gr
agrari (2)Γαλήνη, αυθεντικότητα, οικογενειακή ατµόσφαιρα συµµαχούν να φουλάρουν τις µπαταρίες µακριά από τα ντεσιµπέλ και τα overcrowded στέκια του νησιού! Μια απόσταση 7 χλµ. από τη Χώρα αξίζει και µε το παραπάνω να τη διανύσετε για να ανακαλύψετε κάτι από τη µαγεία της παλιάς Μυκόνου, τη zen ατµόσφαιρα και τη σπιτική ζεστασιά. Αυτά ακριβώς που απολαµβάνουν οι πιστοί θαµώνες του, όχι µόνο στο vintage style Agrari beach bar, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 (Τ. 22890 71295, www.agraribeach.gr, καθηµερινά 08:30-22:00) αλλά και στη γραφική οικογενειακή ταβερνούλα (08:30-00:00), κρυµµένη σαν όαση µέσα σε έναν ολάνθιστο κήπο. Άλλωστε, τα µεσηµέρια στον ανανεωµένο χώρο της, µε φόντο τις παρεΐστικες γωνιές, έχουν γεύση και αρώµατα από κουζίνα µαµάς και παραδοσιακά πιάτα βασισµένα σε βιολογικά κυκλαδίτικα προϊόντα και λαχανικά από το δικό τους µποστάνι! Χαλαρώστε κάτω από τη σκιά της µπουκαµβίλιας και απολαύστε πιάτα όπως το κατσικάκι µουσακά και το κουνελάκι µε σύκα και δαµάσκηνα, που συνταιριάζουν την απλότητα µε το µεγαλείο της µυκονιάτικης παράδοσης!
Sunrise Hotel  and suites & Fishalida Restaurant
Παραλία Αγράρι, Τ. 22890 72201, www.sunrisemykonos.gr
fishalida by sunrise (3)Σε µία από τις πιο ανόθευτες γωνιές της Μυκόνου, µακριά από τη βουή της Χώρας, το ξενοδοχείο Sunrise στο Αγράρι συνεχίζει από το 1999 την παράδοση της αυθεντικής µυκονιάτικης φιλοξενίας µε τη φροντίδα της οικογένειας Δακτυλίδη. Φέτος βρίσκουµε πλήρως ανακαινισµένα ακόµα περισσότερα από τα 36 δωµάτιά του, ενώ οι ιδιωτικές πισίνες που προστέθηκαν σε δύο από τις σουίτες και η ολοκαίνουρια grand suite ανάγουν τη διαµονή σε µια ξεχωριστή εµπειρία µε όλες τις σύγχρονες παροχές και ανέσεις (δορυφορική TV, iPad docking station, safe box, mini bar, µπαλκόνι µε θέα στη θάλασσα, στήλη υδροµασάζ, bath amenities κ.ά.). Εξίσου ανανεωµένο και το pool bar, όπου εκτός από τις βουτιές στην πισίνα, δροσεροί χυµοί και cocktails ενισχύουν τη summer ατµόσφαιρα, ενώ για όσους δεν αποχωρίζονται στιγµή τη θάλασσα, λειτουργεί και οργανωµένο beach service στην παραλία ακριβώς µπροστά από το ξενοδοχείο (€15/σετ). Η συνέχεια βέβαια γράφεται µε ένα καλό γεύµα στο εστιατόριο Fishalida µε µαµαδίστικα πιάτα της ελληνικής κουζίνας από τα χέρια της κυρίας Ιωάννας Δακτυλίδη και της κόρης της Κατερίνας, και µάλιστα µε τις πιο αγνές πρώτες ύλες από την οικογενειακή φάρµα! Παρέα µε τις κλασικές επιλογές, όπως το κατσικάκι, τα γεµιστά, τα ξακουστά κεφτεδάκια και τα σουτζουκάκια, ιδιαίτερη έµφαση δίνεται φέτος στα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ τον πιο γλυκό επίλογο γράφουν τα χειροποίητα γλυκά που µοσχοβολάνε παράδοση! Στα συν οι more than fair τιµές! Καθηµερινά (και για µη ενοίκους) 12:00-23:00.
ΛΙΑ

H  πιο αποµακρυσµένη οργανωµένη παραλία, 14 χλµ. νότια της Χώρας, και ορκισµένη gay friendly, κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθµούς! Για ακόµα περισσότερη ιδιωτικότητα δίπλα ακριβώς σάς περιµένει η έρηµη παραλία Τηγάνι, στην οποία µπορείτε να φτάσετε µε τα πόδια από τα βραχάκια! FACILITIES: Beach service από το oλοκαίνουριο concept του beach resto Liasti µε ιταλικές νοστιµιές που δίνουν έµφαση στα φρέσκα όστρακα και τα θαλασσινά! Καθηµερινά 12:00-22:00 (Τ. 22890 72150). Oµπρέλες, ξαπλώστρες, αποδυτήρια και σχολή κατάδυσης και snorkeling Godive (Μ. 6946 957732, 6942616102, www.godivemykonos.com). ΠΩΣ: Σχετικά εύκολα µε ΙΧ και µε ταξί (25΄-30΄). Άνετοπάρκινγκ
liasti (2)
Liasti
Λια, Τ. 22890 72150, www.liasti.com 
liasti (4)Φέτος έχουµε κάθε λόγο να στρέψουµε την πυξίδα µας νότια, στην παραλία Λια, για να ανακαλύψουµε το ολοκαίνουριο concept της Liasti, που φέρει έντονο ναπολιτάνικο αέρα στην αγαπηµένη µας παραλία… Φυσική συνέχεια της αµµουδιάς, ο χώρος του εστιατορίου και του bar κινείται σε γνώριµα νησιώτικα µονοπάτια µε µια… σπάνια απλότητα, που σε χαλαρώνει από την πρώτη στιγµή! Ιδανικό meeting point από το πρωί για καφέ, δροσερούς χυµούς αλλά και ένα light beach menu µε snacks (µέχρι τις 18:00), που καταφτάνει µέχρι τα καινούρια lounge sunbeds δίπλα στο κύµα… Το µεσηµέρι ο chef Daniele Rancati αναλαµβάνει να µας µυήσει σε ιταλικές αυθεντικές συνταγές, µέσα από τη δική του µοντέρνα µατιά και ένα άκρως ψαροφαγικό µενού που εκτελείται à la minute και δείχνει ιδιαίτερη αδυναµία σε φρέσκα θαλασσινά, χειροποίητα ζυµαρικά και risotto, χωρίς, ωστόσο, να στερείται ενός εκλεκτού chateaubriand! Δεν είναι τυχαία και η δεξαµενή µε τα ολοζώντανα όστρακα, απ’ όπου µπορείτε να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας, µέσα από µια µεγάλη γκάµα! Στα συν, η walk in κάβα µε premium ετικέτες και κρασιά από όλο τον κόσµο… Από €45. Καθηµερινά από τις 10:30 (12:00-22:30 η κουζίνα).
ΕΛΙΑ

Ιδανική τις µέρες που φυσάει βοριάς, πρόκειται για µία από τις µεγαλύτερες ακρογιαλιές (14 χλµ. νότια της Χώρας), µε ρηχά νερά, σιµιγδαλένια άµµο και θέα στη Νάξο! FACILITIES: Beach service από το Ελιά (T. 22890 71204), που φέτος µας περιµένει µε ανανεωµένο beach set και ένα εξαιρετικό εστιατόριο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ θα βρείτε ακόµα το restaurant beach bar Capelayo food senses που δίνει έµφαση στο sea food και στα επιλεγµένα τοπικά προϊόντα Kαθηµερινά από τις 9:00. (Τ. 22890 72002). Ξαπλώστρες, οµπρέλες, beach boutique, υπαίθριες ντουζιέρες, WC για ΑµεΑ, και sports από το Elia Water Ski School. ΠΩΣ: Με ΚΤΕΛ & ταξί (30΄). Άνετο πάρκινγκ.
elia (10)
Ελιά
Ελιά, Τ. 22890 71204, www.mykonoselia.gr
elia (7)Πάνω στη µεγάλη –κυριολεκτικά– χρυσαφένια αµµουδιά της Ελιάς το αγαπηµένο οµώνυµο εστιατόριο, µε την πολυετή παρουσία στο νησί –καθώς λειτουργεί από τη δεκαετία του ’60– είναι τώρα στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας, συνεχίζοντας µε το ίδιο πάθος. Από πέρυσι το βρίσκουµε ανακαινισµένο, ενώ από φέτος ο αέρας ανανέωσης πέρασε και στην παραλία µε τις καινούριες αναπαυτικές ξαπλώστρες, που θα µας υποδεχτούν από το πρωί για βουτιές, ηλιοθεραπεία και το ειδικό snack menu! Ο χώρος του εστιατορίου, σε black & white µε ναυτικές πινελιές και θαλασσινές αναφορές, διατηρώντας την casual chic ατµόσφαιρά του, σερβίρει ένα µενού µε επίκεντρο τη µεσογειακή κουζίνα. Επιλογές ανάµεσα σε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, πρωτότυπες δηµιουργίες σε πάστα και κρεατικά αλλά και έντονη τη σφραγίδα της µυκονιάτικης παράδοσης, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Από €20. Καθηµερινά 08:30-23:00 (08:30-12:30, το πρωινό / 12:30-23:00, η κουζίνα).
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Από τους µεγαλύτερους κόλπους της Μυκόνου (14 χλµ. ΝΑ της Χώρας), υπερηφανεύεται για τη Γαλάζια Σηµαία του! Οι σέρφερ τον λατρεύουν! FACILITIES: Ξαπλώστρες και οµπρέλες από το ξενοδοχείο Aphrodite, αποδυτήρια και ντουζιέρες (στο pool bar του ξενοδοχείου), beach bar-restaurant Τhalassa (Τ. 22890 72081), beach volley, σχολή surf του Pezi (T. 22890 72345), και θαλάσσια σπορ (Μ. 6945 261242, www.mykonoswatersports.com). ΠΩΣ: KTEΛ & ταξί (25΄). Άνετος χώρος στάθµευσης. Φιλική στα ΑµεΑ.
Thalassa
Παραλία Καλαφάτη, Τ. 22890 71367, www.aphrodite-mykonos.gr
thalassa (4)Αυτό το à la carte εστιατόριο κάνει πραγµατικά την έκπληξη σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που θαρρείς ότι επιπλέει στη θάλασσα – εξ ου και η ονοµασία του! Εδώ το γευστικό ταξίδι αναδεύει έντονες τις ευωδιές της ελληνικής γαστρονοµίας και της µυκονιάτικης παράδοσης. Στην κουζίνα του ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, οικολογικά λαχανικά και κρέατα από τη φάρµα των ιδιοκτητών στον Καλαφάτη δίνουν τη θέση τους σε δηµιουργικά και κλασικά πιάτα όπως σπαγγέτι µε θαλασσινά αλλά και στη «σχάρα µε ντόπια κρέατα» (ποικιλία κρεατικών), που τιµώνται δεόντως! Όλα αυτά αναδεικνύονται µέσα από µια καλοδιαβασµένη λίστα κρασιών µε ετικέτες του ελληνικού, γαλλικού και ιταλικού αµπελώνα. Από €30. Καθηµερινά 12:00-01:00.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Δίπλα στον Καλαφάτη, ο ήσυχος vintage style κολπίσκος της Αγίας Άννας, µε άµµο και χαλικάκι, έχει αρχίσει να αποκτά πολλούς θαυµαστές. Φέτος µας περιµένει ανανεωµένος και µε ακόµα περισσότερες εκπλήξεις. FACILITIES: Beach service και φαγητό από το ολοκαίνουριο beach bar & restaurant Saint Anna, µε προτάσεις της µεσογειακής κουζίνας (ανοιχτό από τις 10:00), ειδικός χώρος για massage. ΠΩΣ: Με το ΚΤΕΛ για Καλαφάτη και µε ταξί (25΄). Υπάρχει χώρος πάρκινγκ. ΕΧΤRΑS: Αν είστε fan των θαλασσινών, προτιµήστε το κρυµµένο µέσα στα βράχια εξαιρετικό seaside resto Spilia (ανοικτό µετά τις 14:00), ακολουθώντας το µονοπάτι από την παραλία.
saint anna (2)
Βandanna
Kαλαφάτης, T. 22890 71800
BANDANNAΣε έναν ατµοσφαιρικό χώρο µε προνοµιακή θέα γευτείτε απλές συνταγές τοσκάνικης κουζίνας µαγειρεµένες µε τον πιο υγιεινό τρόπο. Το µενού του, πλούσιο σε ντόπια ζαρζαβατικά και µυρωδικά, βρίθει από χειροποίητα spaghetti, penne και tagliatelle, ενώ δεν λείπουν οι προτάσεις σε κρέας και εξαιρετικά θαλασσινά. Καθηµερινά 13:30-01:00.
Nesaea
Αγία Άννα, Καλαφάτης, Τ. 22890 72130
nesaea (4)
Η οµάδα του  Nice n Easy έκανε φέτος το θαύµα της… συστήνοντας στην παραλία της Αγίας Άννας, στον Καλαφάτη, το εστιατόριο Nesaea. Το απέριττο κυκλαδίτικο στυλ υπογραµµίζει το σκηνικό του, ενώ η healthy farm to table cuisine αντανακλά τη φιλοσοφία του chef Χρήστου Αθανασιάδη, ο οποίος µαζί µε τον chef de cuisine Daniel Papatriantafyllou αναβιώνουν κυκλαδίτικες συνταγές µέσα από µια σύγχρονη µατιά και µε βάση καλοδιαλεγµένες νησιώτικες πρώτες ύλες! Aπό €40. Καθηµερινά 09:00-02:00
Spilia seaside restaurant-cocktail bar 
Tel: (+30) 6949 449729, www.spiliarestaurant.gr
Saint Anna beach bar & restaurant
Tel: (+30) 6985 068678, www.saintannarestaurant.gr
saint anna (3)Είναι ελάχιστες, πλέον, οι παραλίες που έχουν διατηρήσει κάτι από αυτή την αυθεντική µυκονιάτικη αύρα και την πολυπόθητη ανεπιτήδευτη αίσθηση διακοπών. Μία από αυτές είναι η Αγία Άννα στον Καλαφάτη, µε φόντο τον προϊστορικό οικισµό Διβούνια. Κρατώντας ψηλά τον πήχη του service και της ποιότητας, η επιχείρηση της οικογένειας Χανιώτη χαρακτηρίζεται από µια vintage style αισθητική! Ο απάνεµος κολπίσκος µε τις ψάθινες οµπρέλες, σε φυσική αρµονία µε την παραλία, µας περιµένει από νωρίς για βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του και χαλάρωση στις ξαπλώστρες, ενώ το service αναλαµβάνει το beach bar Saint Anna, που αποτελεί εδώ και 3 δεκαετίες κλασική αξία. Περσινή προσθήκη τo προσεγµένο modern taverm style εστιατόριό του µε ελληνική δηµιουργική κουζίνα που εκφράζεται µέσα από µια µικρή αλλά περιεκτική easygoing κάρτα µε χειροποίητες συνταγές που καλύπτουν όλα τα γούστα.
spilia (3)Για όσους πάλι θέλουν να ζήσουν µια ανεπανάληπτη εµπειρία, αρκεί να ακολουθήσουν το ξύλινο µονοπάτι, που ξεκινά από την παραλία, για να φτάσουν σε ένα από τα πιο unique σηµεία του νησιού, το ειδυλλιακό setting του Spilia! Κοινό µυστικό εδώ και 30 χρόνια, αυτό το υπέροχο seaside restaurant έχει συνδεθεί µε τις πιο αξέχαστες αναµνήσεις µας… Τι να πεις κανείς για το µοναδικό του location, µέσα σε µια φυσική σπηλιά! Χτισµένο πολυεπίπεδα πάνω σε έναν βράχο µε πανοραµική θέα, φέτος µας περιµένει άκρως ανανεωµένο µε ολοκαίνουριες privé γωνιές… Όσο για το µενού του, στηρίζεται πάνω σε µια primitive λογική ψαροφαγίας ανώτερων εδεσµάτων, κυριολεκτικά από τη θάλασσα κατευθείαν στο πιάτο µας, αναδεικνύοντας τα φρέσκα αρώµατά τους και την αβίαστη νοστιµιά τους! Από κανένα τραπέζι δεν λείπουν οι «ζωντανοί» αχινοί, τα όστρακα και φυσικά οι αστακοµακαρονάδες! Μια εκλεκτή οινική λίστα συµπληρώνει αυτή την top εµπειρία που φτάνει στο απόγειό της µε αυτοσχέδια parties! Από €30. Kαθηµερινά από τις 9:00-όσο πάει (12:00-22:00 το Saint Anna & 13:30-όσο πάει η Spilia).