Thursday, June 2, 2016





Για τέταρτη συνεχή χρονιά το
Street Art Festival στη Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες graffiti, street artists, μουσικοί, εικαστικοί, χορευτές, skaters και riders από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το «παρών» στο φετινό Street Art Festival (SAF), μεταμορφώνοντας έναν industrial και urban χώρο, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε κάτι τελείως διαφορετικό, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις καλλιτεχνών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ανανεώνουμε το ραντεβού μας αυτό το καλοκαίρι, για τις 9,10 και 11 Ιουνίου, με συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις του χώρου, διαγωνισμούς, εκθέσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα υπάρχει αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  HYPERLINK "http://www.streetartfestivalthessaloniki.com/" www.streetartfestivalthessaloniki.com

Line up Παρασκευής

Οι αμερικάνοι ONYX, (Fredro Starr και Sticky Fingaz), επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια, από την εμφάνιση τους με τους Wu Legends, το 2012, στη Θεσσαλονίκη, για ένα μοναδικό show! Έχοντας νέο υλικό από τις συνεργασίες με Snowgoons και Dope D.O.D, θα συνταράξουν το stage του SAF την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Μαζί τους οι πολυσυζητημένοι «αγαπημένοι» του DJ Premier, The Four Owls. Μετά την ξεσηκωτική εμφάνισή τους στην Αθήνα πέρυσι, έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας τον πιο φρέσκο ήχο του τελευταίου και πιο δυνατού κινήματος της HipHop, με την υπογραφή της αγγλικής High Focus Records και του DJ Premier. Μαζί τους ο DJ Madnice! Περισσότεροι καλλιτέχνες για το line up της Παρασκευής θα ανακοινωθούν σύντομα! Stay Tuned!

Line up Σαββάτου

Τη δεύτερη ημέρα του SAF 2016 πλαισιώνουν μουσικά οι μαγευτικοί Kadebostany. Με συνεχόμενες δυνατές επιτυχίες, δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, με δύο καινούργια «entries»-τραγουδίστριες και νέο υλικό, ο «δικτάτορας» Kadebostan φέρνει την «Προπαγάνδα» του νέου τους European Tour «Soldiers of Love» για ένα μοναδικό show στο SAF 2016, στην πιο όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, το Σάββατο, 11 Ιουνίου στο SAF Open Air Stage. Τα καινούργια τραγούδια του σχήματος κινούνται στο ύφος του προηγούμενου radio block/buster επιτυχημένου δίσκου και θα μας αφήσουν για άλλη μια φορά άφωνους. Μόνο που αυτήν τη φορά το show θα είναι διαφορετικό, εμπλουτισμένο και εντυπωσιακό, καθώς ο frontman των Kadebostany  έχει στόχο να μας εκπλήξει. 

Μαζί τους οι Βέλγοι παραγωγοί Boogie Belgique με ένα fusion/innovative μείγμα jazzy samples, vintage drum breaks and electro-swing beats θα ξεκινήσουν το party, παρουσιάζοντας το νέο τους single «One day soon».
Περισσότεροι καλλιτέχνες για το line up του Σαββάτου θα ανακοινωθούν σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι!

 Εισιτήρια
Μονοήμερο Πέμπτης - 10€ (Μόνο onspot στα σεμινάρια)
Προπώληση:
Μονοήμερο Παρασκευής - 10€
Μονοήμερο Σαββάτου - 12€
Διήμερο Παρασκευής - Σαββάτο: 20€

Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ, τα shows, τις συναυλίες, τη συμμετοχή στα σεμινάρια και workshops και για τις δύο ημέρες, ανάλογα με την επιλογή εισιτηρίου.

No comments:

Post a Comment