Friday, June 3, 2016

Το Rakkan από την Κηφισιά ταξιδεύει στη Μύκονο

Δυναμικό opening στην παραλία Καλό Λιβάδι στις 15 Ιουνίου


Το Rakkan από την Κηφισιά ταξιδεύει στη Μύκονο
AddThis Sharing Buttons
Το Rakkan –ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα– μας καλωσορίζει από τις 15 Ιουνίου στην καλοκαιρινή του βάση, τη Μύκονο! 
Σε ένα μαγευτικά εντυπωσιακό σκηνικό που μαρτυρά τη δυναμική επένδυση που έγινε φέτος στο νησί, στην παραλία Καλό Λιβάδι, το νέο RAKKAN Mykonos beach bar restaurant –υπό την επιμέλεια και κατασκευή του βραβευμένου Αρχιτεκτονικού Γραφείου «ΡΙΖΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ», του γνωστού Αρχιτέκτονα Ιάσονα Ρίζου– αποτελεί το ιδανικό, κοσμοπολίτικο hot spot για τους λάτρεις ενός απαιτητικού, διεθνούς lifestyle που αγαπούν να συνδυάζουν τη θάλασσα, την άνεση, το εξαιρετικό φαγητό, την έντονη διασκέδαση και τη λαμπερή αύρα της Μυκονιάτικης ζωής.

Οι Γεύσεις…

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τη Μεσόγειο, η ομάδα των κορυφαίων chef της κουζίνας του RAKKAN Mykonos beach bar restaurant –με επικεφαλής τον executive chef Νίκο Χολέβα– προσφέρει μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία μέσα από θρυλικά πιάτα και signature dishes που μαρτυρούν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της κουζίνας και προσφέρονται από το πρωί έως το βράδυ. Οι γεύσεις του Rakkan Mykonos θα συνοδεύονται με παλαιωμένα κρασιά, μεγάλη ποικιλία σε premium ποτά και σάκε.

Η Διασκέδαση….

Κάθε μέρα αποτελεί και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο RAKKAN Mykonos beach bar restaurant! 
Σε συνεργασία με το CHINAWHITE –το θρυλικό, Νο1. Premium, luxury nightclub του Λονδίνου από το 1998– αλλά και με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του international entertainment, το Rakkan υπόσχεται να σας εκπλήξει με εντυπωσιακά events και Dj sets & acts. 
Τα Sunset Rituals θα συντροφεύουν τη δύση του ήλιου στη θάλασσα με σαγηνευτικές μουσικές και ιαπωνικές ιεροτελεστίες.

Το Lifestyle…

Στην παραλία, η οποία υπόσχεται να σας προσφέρει ένα νέο είδος «comfort zone» κάτω από τις ομπρέλες,  τα sunbeds, τα opium beds & cabanas καθώς θα απολαμβάνετε έναν φρεσκοστυμμένο χυμό ή smoothie και θα... «δουλεύετε» το μαύρισμά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ομπρέλες θα υπάρχει φορτιστής κινητού και ντουλάπι με κλειδί για τα πολύτιμα αντικείμενα.
Στο νησί, αποκτά το δικό του χαρακτήρα αφού η υπηρεσία Concierge του RAKKAN Mykonos beach bar restaurant αναλαμβάνει να κάνει για εσάς τα πάντα με παροχές όπως μεταφορά με πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη και αεροσκάφη, υπηρεσίες ασφαλείας κ.α.
Στο ντύσιμο, αφού το RAKKAN Mykonos beach bar restaurant διαθέτει τη δική του Sotris Boutique για όσους αγαπούν τα επώνυμα brands όπως ANN DEMEULEMEESTER, RICK OWENS, AVIΩ, DIESEL BLACK GOLD, HAMPTON SUN OIL και πολλά ακόμη!
Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και η επιχειρηση φιλοδοξει οι επισκέπτες  να αφήνουν τον χώρο του RAKKAN beach bar restaurant νιώθοντας... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!
rakkan1rakkan2rakkan3rakkan4
Πληροφορίες
Καλό Λιβάδι, Μύκονος, Κρατήσεις: 22890 72243, www.rakkanrestaurant.grfacebook page

No comments:

Post a Comment