Thursday, June 2, 2016

Επίσημη πρώτη της Βούλας Πατουλίδου ως "Πρέσβειρα EDEN" στο 10ο Πολυσυνέδριο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" στη Λέσβο


  Την πρώτη της ομιλία αλλά και εμφάνιση ως «Πρέσβειρα EDEN» αναμένεται να πραγματοποιήσει από το βήμα του 10 ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργανώνει το Ka-business.gr στη Λέσβο, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.   
 

Η γνωστή Ολυμπιονίκης, αιρετή αλλά και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στη Λέσβο και θα παρακολουθήσει τις εργασίες του 10ου Πολυσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο νησί στις 18 Ιουνίου 2016.
Πρόσφατα η κ. Πατουλίδου ορίστηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ως Πρέσβειρα στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «EDEN - European Destinations of Excellence». Υπενθυμίζεται πως 10ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 
Το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας - European Destinations of Excellence έχει ως στόχο να αναδείξει ως τουριστικούς προορισμούς περιοχές μη παραδοσιακές και μη ανεπτυγμένες.  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους λόγους υλοποίησης του παραπάνω προγράμματος από το 2009 έχει υιοθετήσει το θεσμό του «Πρεσβευτή EDEN.  Πρόκειται για έναν «Εθνικό Πρεσβευτή» από κάθε κράτος που συμμετέχει στο Πρόγραμμα EDEN με στόχο την προώθηση τόσο του προγράμματος όσο και του αειφόρου τουρισμού.
Αυτή τη δουλειά... καλείται να κάνει πλέον η γνωστή στο πανελλήνιο και όχι μόνο Βούλα Πατουλίδου, η οποία θα αναπτύξει τους στόχους και θα αναλύσει τις ενέργειές της προς αυτή την κατεύθυνση στο 10ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη Λέσβο.
Στο μεταξύ, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ως «Πρέσβειρα EDEN» πλέον θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις EDEN που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή τους βραβευμένους προορισμούς, θα προσκαλείται ως ειδική προσκεκλημένη στην εθνική τελετή βράβευσης στο πλαίσιο του προγράμματος καθώς και στην κύρια τελετή βράβευσης, όποτε αυτές πραγματοποιούνται και θα επισκέπτεται βραβευμένους ελληνικούς προορισμούς EDEN.
Περισσότερες ανακοινώσεις αναμένουμε από την ίδια τη Βούλα Πατουλίδου κατά τη διάρκεια των εργασιών του 10ου Πολυσυνεδρίου που διοργανώνει το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη το ka-business.gr.
Οι εργασίες του 10ου Πολυσυνεδρίου θα προβληθούν ζωντανά μέσω live streaming ενώ η είσοδος για όσους θέλουν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά είναι δωρεάν.

No comments:

Post a Comment