Tuesday, June 14, 2016

Λάδι και Ρίγανη: Οι Κατάλληλες 

Γεύσεις, την Κατάλληλη Στιγμή

 Στον πεζόδρομο της Ικτίνου, το «Λάδι και Ρίγανη» διατηρεί την αυθεντικότητα ενός ψητοπωλείου και ταυτόχρονα του δίνει νέα διάσταση. Το διαπιστώσαμε και από τις γεύσεις και από την αισθητική του χώρου, ιδιαίτερα στην Ικτίνου, όπου το περιβάλλον είναι περισσότερο «εστιατορικό». Ένα διάλειμμα ανάμεσα σε ρεπορτάζ, αναρτήσεις στο facebook και ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι ήταν απαραίτητο και το εκμεταλλευτήκαμε για να περάσουμε από το «Λάδι και Ρίγανη» στην Ικτίνου. 



Ήταν περίπου 2 η ώρα το μεσημέρι και το προσωπικό μας ενημέρωσε ότι μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε την προσφορά του «Lunch Break Menu»(ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00 – 16:00) και να απολαύσουμε μερίδα Γύρου ή μερίδα Σουβλάκι ή Κεμπάπ μαζί με μισόλιτρη Coca Cola (κανονική, light ή zero) μόνο με 6,50€ το άτομο. Ο γύρος δεν ήταν δυνατό να λείψει από το τραπέζι μας. Στο Λάδι και Ρίγανη είναι τραγανός, καλοψημένος και απαλλαγμένος από περιττά λίπη. Τότε, έπεσε το μάτι μας και σε μια άλλη πρόταση που άλλαξε τα δεδομένα, τα Burger Menus. Αν δεν το ξέρατε, εδώ σερβίρουν και burger με μπιφτέκι 200γρ. το οποίο απολαμβάνετε μαζί με φρεσκοκομμένες πατάτες και Coca Cola (εννοείται 500ml) μόνο με 6,00€. Εμείς προτιμήσαμε και μια εναλλακτική ιδέα. Το Burger Γύρου. Λαχταριστός γύρος μέσα σε ψωμάκι για burger. Να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Και αυτό μαζί με πατατούλες και Coca Cola 500ml μόνο με 6,00€.



Τώρα, για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν διάλειμμα για μεσημεριανό, υπάρχει και Happy Hour, από τα πιο νόστιμα της πόλης. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:30 μας σερβίρει 2 σάντουιτς με πίτα και γύρο ή σουβλάκι ή κεμπάπ και Coca Cola 500ml μόνο με 5,00€. Ό,τι χρειαζόμαστε, δηλαδή, για να συνεχίσουμε με γεμάτο στομάχι τη βόλτα μας στην πόλη για ένα ποτάκι. Η βραδινή μας έξοδος ξεκινάει από εδώ.



Στο δικό μας τραπέζι κατέληξε ένα burger menu με Burger Γύρου αλλά κι ένα Lunch Break Menu με μερίδα ζουμερού κεμπάπ. Λαχταριστά, καλοψημένα και πολύ νόστιμα.
Θα μοιραστούμε, τέλος, και κάτι ακόμη που μας έκανε εντύπωση. Είναι γνωστό ότι οι γεύσεις στο «Λάδι και Ρίγανη» γίνονται οικογενειακή υπόθεση, αφού αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους. Αν περνώντας από εκεί το Σαββατοκύριακο δείτε γονείς και πιτσιρίκια να τσιμπάνε νόστιμο κρεατάκι και να συναγωνίζονται ποιος θα φάει τις περισσότερες πατάτες υπάρχει λόγος. Είναι το Family Weekend Menu που περιλαμβάνει μια ποικιλία με λίγο απ’ όλα και 1lt Coca Cola. Όσο για την τιμή; Μόνο με 15,00€ και χορταίνουν όλοι.



Το δικό μας συμπέρασμα, μια φορά, είναι το εξής. Στο «Λάδι και Ρίγανη» κάθε στιγμή έχει τις καλύτερες γεύσεις και τις καλύτερες τιμές. Δοκιμάστε…

Τα menu
*Τα Menu Offers ισχύουν και για το Delivery (τηλ. 2310 282500). Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Λάδι και Ρίγανη στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Burger Menus

Burger με Μπιφτέκι 200 γρ., μερίδα φρεσκοκομμένες πατάτες και παγωμένη Coca Cola 500 ml (κανονική, light, zero)
Burger Γύρος, μερίδα φρεσκοκομμένες πατάτες και παγωμένη Coca Cola 500 ml (κανονική, light, zero)
Μόνο 6,00€

Family Weekend Menu
Ποικιλία με λίγο απ’ όλα (σουβλάκι, γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο) και 1lt παγωμένη Coca Cola Μόνο με 15,00€
(ισχύει για Σάββατο & Κυριακή)

Lunch Break Menu
Μερίδα Γύρου ή Σουβλάκια ή Κεμπάπ και παγωμένη Coca Cola 500 ml (κανονική, light, zero)
Μόνο με 6,5€
(ισχύει Δευτέρα – Παρασκευή: 13:00 – 16:00)

Happy Hour στη Γεύση 
2 Πίτες με Γύρο ή Σουβλάκι ή Κεμπάπ και παγωμένη Coca Cola 500 ml (κανονική, light, zero)
Μόνο με 5,00€
(ισχύει Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 20:30)



Λάδι και Ρίγανη
Ικτίνου 3
Τ: 2310282500

Facebook Page: Λάδι και Ρίγανη
Website: http://www.ladi-rigani.gr/ 

No comments:

Post a Comment