Monday, June 13, 2016

Ο 'ΣΚΟΡΠΙΟΣ' ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Scorpios ενα χρονο μετα...Εκει που το primitive boho beachstyle, συναντα την απολυτη ritual sunset experience! Οι φετινες αλλαγες εντυπωσιαζουν!!!

 To πολυσυζητημένο project των Thomas HeyneMario Hertel (γνωστοί από το Paradise) και των Μυκονιατών επιχειρηµατιών Μιχάλη και Δαµιανού Δαχτυλίδη έκανε την εµφάνισή του στην Παράγκα πέρσι, και κατάφερε να μας ταξιδέψει με το δικό του στυλ στις πιο µυστηριακές γωνιές του Μαρόκου, του Μεξικού, αλλά και µιας primitive Goa, κάνοντάς µας να νιώθουµε σαν σύγχρονοι νοµάδες....
Aµφιθεατρικά χτισµένo, στο λόφο Cavo Paraga, ο Scorpios μοιάζει σαν προέκταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ φέτος άκρως ανανεωμένος προσφέρει µια ολιστική εµπειρία που ακολουθεί τα διάφορα στάδια της µέρας και φτάνει στο απόγειό της στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέµατα! 
Highlights: Το εξαιρετικό µενού, «φορτωµένο» µε αρωµατικά µπαχάρια από το Λίβανο και την Τυνησία και ο ολοκαίνουριος χώρος του Sunset lounge... με τα πουφ και τα βεδουνίνικα sofas! 
Όσο για το πέτρινο The house, συνδυάζει ένα Greek glam style σπίτι της δεκαετίας του '60 µε έναν ethnic εξωτισµό, ο οποίος αποτυπώνεται σε µαροκινά έπιπλα, ανατολίτικα χαλιά και άνετους καναπέδες που σε καλούν να βυθιστείς σε κάθε γωνιά τους.. 

Info
Παράγκα, Μύκονος 84600
Τηλ.: +30 22890 29251 
Fax: +30 22890 29252

No comments:

Post a Comment