Sunday, April 8, 2018

VILLA LINAMIA

Στο  Αρχοντικό των €8.500.000 της Κασσιόπης

Μία πανέμορφη βίλα στη ΒΑ Κέρκυρα σε οικόπεδο 23 στρεμμάτων με θέα το Ιόνιο

Από το 2014 σχεδόν, στη λίστα των προς πώληση ακινήτων του μεσιτικού γραφείου της Sotheby’s International Realty, ως μία μάλιστα από τις ακριβότερες βίλες της χώρας και σίγουρα της Κέρκυρας, είναι η περίφημη Villa Linamia στο ΒΑ άκρο του νησιού, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Πρόκειται για ένα πανέμορφο παραδοσιακό αρχοντικό με έντονα τα βενετσιάνικα στοιχεία κτισμένο σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 23 στρεμμάτων γεμάτο ελιές, πεύκα, κυπαρίσσια, άγρια μεσογειακή βλάστηση, αλλά και γιασεμιά και οπωροφόρα δέντρα, που ατενίζει από κάθε σημείο του το Ιόνιο και περιλαμβάνει μία ιδιωτική ακτογραμμή 450 περίπου μέτρων, σε κάποια σημεία της διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η κολύμβηση μέσω ενός πανέμορφου δαιδαλώδους μονοπατιού.
Το αρχοντικό είναι τοποθετημένο σε μια εξαιρετικά ήσυχη και σχετικά απομονωμένη περιοχή, πολύ κοντά στην Κασσιόπη αλλά και στις περίφημες βόρειες παραλίες της Κέρκυρας και αποτελεί ιδανική επιλογή διακοπών για εκείνους που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, απολαμβάνοντας όμως παράλληλα και όλες τις luxurious ανέσεις που μπορεί να τους παρέχει μία σύγχρονη κατοικία. Επιπλέον, εκτός από το συναρπαστικό εσωτερικό του αρχοντικού, οι εξωτερικοί χώροι με την τεράστια πισίνα στο πλάι και τις μεγάλες βεράντες σε κάθε επίπεδο του σπιτιού είναι εκείνοι που αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημα της παραδοσιακής έπαυλης και κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον των εύπορων φιλοξενούμενων της.
Κάθε χώρος της Villa Linamia κρύβει το δικό του αισθητικό ενδιαφέρον, με πρώτη απ’ όλους την εντυπωσιακή είσοδο στην κατοικία που οδηγεί σε ένα τεράστιο σαλόνι με δύο ανεξάρτητα καθιστικά και τραπεζαρίες, ένα πανέμορφο τζάκι, δύο ξύλινες εσωτερικές σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο και βέβαια τις μεγάλες συρόμενες τζαμαρίες που κάνουν το μέσα-έξω υπόθεση δευτερολέπτων, προσφέροντας τους καλοκαιρινούς μήνες μια μοναδική αίσθηση του ζεστού ελληνικού καλοκαιριού.
Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει 5 διπλές κρεβατοκάμαρες με εσωτερικά μπάνια και άμεση πρόσβαση στις βεράντες, ενώ στη διαδρομή προς το σπίτι υπάρχει μία εντελώς ανεξάρτητη κατοικία, στην οποία περιλαμβάνεται το γκαράζ των αυτοκινήτων και ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιείται είτε από το προσωπικό της βίλας είτε και για καλεσμένους.
Οι εξωτερικοί χώροι της Villa Linamia είναι γεμάτοι εκπλήξεις, όπως μια πέτρινη σκάλα μέσα από ελιές και κυπαρίσσια που οδηγεί στην κορυφή του λόφου, με θέα 360 μοιρών στο νησί και φυσικά τα πολλά καθιστικά και οι χώροι χαλάρωσης, κυρίως εκείνοι γύρω από την πέτρινη πισίνα που προσφέρονται για διαμονή, διασκέδαση και φαγητό όλη την ημέρα.
Σήμερα, το αρχοντικό της Κασσιόπης, εκτός από το Sotheby’s International Realtyπου το προσφέρει προς πώληση αντί του ποσού των 8.500.000 ευρώ, διατίθεται και για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb, για 1.900 ευρώ την ημέρα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment