Sunday, April 8, 2018

250 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

 Πολυτελες Golf Resort 

το Costa Navarino

Θα αναπτυχθούν δύο γήπεδα γκολφ καθένα 
από τα οποία θα διαθέτει 18 οπές

Αέρας ανανέωσης αλλά και σοβαρών επενδύσεων πνέει στο Costa Navarinoκαθώς το luxurious τουριστικό συγκρότημα μετατράπεται σε προορισμό γκολφ υψηλών αξιώσεων, κάτι που απουσιάζει εντελώς όχι μόνο από τον ελληνικό χώρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η εταιρεία διαχείρισης ΤΕΜΕΣ εξασφάλισε την έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη δημιουργία γηπέδου 36 οπών στην περιοχή “Κυνηγού”, στον Δήμο Πύλου, ένα έργο που ανήκει στη δεύτερη φάση επέκτασης του Costa Navarino, προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση των παραθαλάσσιων υπερπολυτελών κατοικιών Navarino Residences.
Στην πραγματικότητα, στην περιοχή Navarino Hills, σε υψίπεδο 5.000 στρεμμάτων, θα αναπτυχθούν δύο γήπεδα γκολφ καθένα από τα οποία θα διαθέτει 18 οπές. Αυτά προστίθενται στο υφιστάμενο The Bay Course, γεγονός που εκτιμάται ότι θα καθιερώσει την περιοχή ως παγκόσμιο προορισμό γκολφέρ. Ως αποτέλεσμα, μετά την ανάπτυξη των δύο αυτών γηπέδων, το Costa Navarino θα μετατράπει σε golf resort που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί επάξια το πολυβραβευμένο Quinta do Lago που βρίσκεταί στην πόλη Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Δελεβέγκος στο Capital.gr, η δεύτερη φάση της επένδυσης περιλαμβάνει εκτός από τα γήπεδα γκολφ και τις παραθαλάσσιες κατοικίες, το παραθαλάσσιο Νavarino Waterfront, που θα αποτελεί resort πέντε αστέρων, διαθέτοντας αγορά στα πρότυπα παράκτιας κωμόπολης. Επίσης, στο Navarino Bay,όπου βρίσκεται το βραβευμένο γήπεδο γκολφ The Bay Course, θα δημιουργηθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο καθώς και βίλες με πισίνα. Θα περιλαμβάνει υποδομές, όπως spa και beach club για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες.
Σχετικά με το οικιστικό σκέλος, στην περιοχή κατασκευάζονται οι πρώτες από τους συνολικά τρεις διαφορετικούς τύπους κατοικιών (Navarino Residences) που συνδυάζουν στοιχεία της τοπικής φυσιογνωμίας με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, όπως αναφέρουν από την ΤΕΜΕΣ. Πρόκειται για τις Beachfront Villas που απέχουν μόλις 30 μέτρα από την παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1,5 χλμ. και διαθέτουν θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Οι διώροφες Panorama Villas, που φτάνουν τα 600 τ.μ. σε εσωτερικούς χώρους σε οικόπεδα έως 1.700 τ.μ., αναπτύσσονται μέσα στους ελαιώνες και έχουν θέα στο γκολφ και τη θάλασσα από το επίπεδο της πισίνας. Στη γειτονιά Olive Grove βρίσκονται και οι ισόγειες Golf Front Villas με θέα προς το Ιόνιο, οι οποίες φτάνουν τα 400 τ.μ. εσωτερικών χώρων σε οικόπεδα έως 1.700 τ.μ.
Μέχρι στιγμής περίπου 15 ιδιοκτησίες έχουν πωληθεί από τα σχέδια, αριθμός που αντιστοιχεί στο 40% των συνολικά προς διάθεση ακινήτων. Ευλόγως, οι συγκεκριμένες κατοικίες απευθύνονται σε εκατομμυριούχους, με τις τιμές εκκίνησης, για ιδιοκτησίες τεσσάρων δωματίων, να ανέρχονται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

No comments:

Post a Comment