Thursday, April 26, 2018


SILK SHADOW

Στη μυκονιάτικη βίλα του Αγ. Λαζάρου των €7.000.000

500 τετραγωνικά μέτρα πολυτέλειας και χλιδής με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Τρεις-τέσσερις είναι οι ακριβότερες αλλά και οι πλέον περιζήτητες περιοχές της Μυκόνου για αγορά ακινήτου, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πιο πρόσφατα στοιχεία για τη ζήτηση από τα μεσιτικά γραφεία του νησιού. Κι όταν γράφουμε για «περιζήτητα», αναφερόμαστε κυρίως σε καινούριες βίλες, νεόδμητες, εντυπωσιακής αισθητικής και άνεσης, οι οποίες βρίσκονται είτε σε περιοχές κοντινές στα τουριστικά κέντρα του νησιού ή είτε σε απόσταση αναπνοής από τις διάσημες παραλίες του.
Στην κατάταξη, την πρώτη θέση κατέχουν οι περιοχές Άγιος Λάζαρος και Άγιος Ιωάννης, ακολουθούν ο Καλαφάτης και το Καλό Λιβάδι, ενώ το top 3 συμπληρώνεται με την Ελιά της Μυκόνου. Σε αυτές τις περιοχές έχουν δημιουργηθεί κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές βίλες όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου, αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.
Στον Άγιο Λάζαρο, περιοχή που πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές και celebrities διαθέτουν πολυτελή ακίνητα, χτισμένη αμφιθεατρικά, σε ένα οικόπεδο-«φιλέτο» 2.300 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται μία από τις ομορφότερες αλλά και ακριβότερες βίλες της Μυκόνου, με θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα και σε απόσταση ελάχιστων λεπτών από τη διάσημη παραλία της Ψαρρού. Πρόκειται για τη βίλα «Silk Shadow» («Μεταξένια σκιά»), όπως την ονομάζει το μεσιτικό γραφείο Sotheby’s International Realty και την περιλαμβάνει στην περίφημη -ακινήτων προς πώληση- λίστα του, έναντι μάλιστα του ποσού των 7.000.000 ευρώ.
Ως προς την ίδια την  εξοχική κατοικία, αν και η Sotheby’s δίνει ελάχιστες πληροφορίες ως προς τη διαρρύθμιση και την κατασκευή, μέσα από τις εικόνες αναδεικνύονται υπέροχα οι περισσότεροι εξωτερικοί χώροι, στους οποίους δεσπόζει η πισίνα υπερχείλισης του δεύτερου επιπέδου, το υπέροχο τζακούζι στο υπερυψωμένο ισόγειο, τα υπαίθρια καθιστικά με τις σικ πέργολες και η μοναδικής αισθητικής εξωτερική τραπεζαρία 10 ατόμων, η οποία διαθέτει απίστευτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Πάνω απ’ όλα, η απόλυτη κυριαρχία της πέτρας, η οποία δένει τέλεια με τον περιβάλλοντα χώρο της βραχώδους χερσονήσου του Αγ. Λάζαρου αλλά και με το μυκονιάτικο λευκό του δεύτερου επιπέδου, στο οποίο δεσπόζει η τεράστια βεράντα με την πισίνα και ένα εσωτερικό καθιστικό και τραπεζαρία με μεγάλες συρόμενες τζαμαρίες.
Οι εσωτερικοί χώροι, όλοι διακοσμημένοι με χειροποίητα έπιπλα ειδικά για τη βίλα, είναι σε γήινα χρώματα, από ακριβές και ανωτέρας ποιότητας πρώτες ύλες, ενώ οι κρεβατοκάμαρες, ο αριθμός των οποίων δεν διευκρινίζεται, διαθέτουν γκρι απόχρωση και μίνιμαλ αλλά μοδάτη διακόσμηση, έχουν όλες εσωτερικά μπάνια και σίγουρα -κάποιες από αυτές- ανεξάρτητη πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους με ιδιωτικά μπαλκόνια ή μικρά καθιστικά. Σύμφωνα με το Sotheby’s, η βίλα διαθέτει εσωτερικούς χώρους 500 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει στις κρεβατοκάμαρες της έως και 8 άτομα, ενώ διαθέτει και ελικοδρόμιο.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment