Wednesday, April 25, 2018

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ

Το Cheval Blanc Randheli είναι ένα πολυτελές κατάλυμα που βρίσκεται στην Ατόλη Noonu. Το κατάλυμα είναι σε απόσταση 40 λεπτών με υδροπλάνο βόρεια του Μαλέ, με το ιδιωτικό υδροπλάνο του Cheval Blanc. Το κατάλυμα προσφέρει επίσης στόλο σκαφών, γήπεδο τένις και εικονικό γήπεδο γκολφ. Παρέχει πισίνα υπερχείλισης μήκους 12,5μ., εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ και κέντρο καταδύσεων πιστοποιημένο από τον οργανισμό Padi.

Όλες οι βίλες τύπου λοφτ περιλαμβάνουν σαλόνι και τουαλέτα. Διαθέτουν χώρο ηλιοθεραπείας επάνω από το νερό και ιδιωτική παραλία ή κήπο. Έχουν θέα στη λιμνοθάλασσα ή στον Ινδικό Ωκεανό. Οι βίλες είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικό βραστήρα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κινεζικά τηλεοπτικά κανάλια και δωρεάν Wi-Fi. Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχουν μπανιέρα, ντους ψιλής βροχής, οδοντόβουρτσα και παντόφλες. Παρέχεται κινεζική εφημερίδα.

Στο Cheval Blanc Randheli θα βρείτε ιδιωτική παραλία, γυμναστήριο και χαμάμ. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο Cheval Blanc Spa, που προσφέρει περιποιήσεις με προϊόντα Guerlain ή στο Hair Spa, όπου χρησιμοποιούνται καλλυντικά Leonor Greyl. Οι επιπλέον παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν προσωπικό ψυχαγωγίας, αίθουσα παιχνιδιών και υπηρεσία εισιτηρίων. Στις εγκαταστάσεις ή στη γύρω περιοχή μπορείτε να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες, όπως ποδηλασία και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να διασκεδάσουν στο Le Carrousel Kids Club και στο Le Paddock Teens Club. Το κατάλυμα διαθέτει προσωπικό που μιλά κινεζικά.
Στις 5 επιλογές εστίασης συγκαταλέγονται το εξαιρετικό εστιατόριο Le 1947, το La Table de Partage, μια τραπεζαρία για ιδιωτικά γεύματα, το εστιατόριο White feet-in-the-sand, το Diptyque που προσφέρει πιάτα από την Ιαπωνία και την Ανατολική Ασία και το υπαίθριο εστιατόριο Deelani Mediterranean. Λειτουργούν επίσης κάβα κρασιού και πούρων, καθώς και 3 μπαρ με εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους.
Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:



No comments:

Post a Comment