Thursday, June 15, 2017

ΜΑΪΑΜΙ

Με 25 εκατ. δολάρια  ή   έπαυλη που κάποτε ανήκε στον Lenny Kravitz


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στο Μαϊάμι είναι η έπαυλη που κάποτε ανήκε στον Αμερικανό ροκ σταρ Lenny Kravitz. Το μεσογειακής αρχιτεκτονικής και αισθητικής οίκημα, που βρίσκεται στη γειτονιά των rich and famous Sunset Islands, χτίστηκε το 2001. Τότε ήταν που την αγόρασε και ο 53χρονος Lenny δίνοντας 9 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια την πούλησε στο μεσίτη Stephen Muss για 14,5 εκατ. δολάρια, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο της έχει βάλει και πάλι πωλητήριο.
Η πολυτελέστατη έπαυλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 6 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια και 3 wc, μεγάλο living room, μαρμάρινα πατώματα, γκαράζ για 3 αυτοκίνητα, γυμναστήριο, μίνι αίθουσα προβολής ταινιών, ασανσέρ για να μετακινείται κανείς στους ορόφους, ιδιωτική παραλία, πισίνα με θαλασσινό νερό, προβλήτα για τα σκάφη και κήπο με φοίνικες.
Εδώ ο Kravitz πέρασε σημαντικό μέρος τη ζωής του καθώς ήταν το αγαπημένο του σπίτι. Ερχόταν συχνά και καλούσε και τους φίλους του για πάρτι που διαρκούσαν όλη νύχτα. Και μπορεί εκείνος να έδωσε 9 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τη βίλα αυτή, και να εσέπραξε 14,4 από τον Muss, όμως σήμερα ο τυχερός θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια, καθώς με αυτήν την τιμή έχει βγει στην αγορά.
  

 

No comments:

Post a Comment