Saturday, June 24, 2017

LADY GAGA

Σε έναν παράδεισο στην έρημο της Καλιφόρνια διαμένει όταν έρχεται για το μουσικό φεστιβάλ Coachella

Το βράδυ κοστίζει 10,000 δολάρια

Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το Coachella, διοργανώνεται κάθε Άνοιξη στην έρημο της Καλιφόρνια συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και πολλούς χολιγουντιανούς σταρ.
Τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής κλείνονται αρκετούς μήνες νωρίτερα για να φιλοξενήσουν στις πολυτελείς και άνετες σουίτες τους ροκ σταρ, ηθοποιούς και αμέτρητα μοντέλα που καταφθάνουν στην περιοχή για να ακούσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, να χορέψουν, να τραγουδήσουν και κυρίως να πιουν.
Ένα από αυτά είναι και το υπερπολυτελές “Rancho Mirage Crib”, το οποίο προτιμάει για τη διαμονή της η Αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga. Το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο, που κοστίζει 10 χιλιάδες δολάρια το βράδυ, διαθέτει 7 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, 5 μπάνια, spa για ατελείωτες ώρες μασάζ, γυμναστήριο, εξωτερικό χώρο με υπέροχους φοίνικες και λουλούδια για δείπνο, τζακούζι, και μια θερμαινόμενη πισίνα για τα κρύα βράδια της ερήμου.
Για την ιστορία την τελευταία φορά που διέμεινε εδώ η 27χρονη τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να πληρώσει καθώς η διαμονή της ήταν δώρο από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

No comments:

Post a Comment