Wednesday, June 28, 2017

San Romano Villas: Οι βίλες στην Τήνο  το δικό σας πολυτελές εξοχικό για τις διακοπές σας

Οι εκπληκτικές παραλίες, τα όμορφα χωριά, η άγρια ομορφιά του νησιού, η ζωή και οι ρυθμοί του νύχτα-μέρα, αλλά και οι ξεχωριστές τουριστικές υποδομές έχουν κάνει την Τήνο έναν από τους πιο hot προορισμούς διακοπών τα τελευταία χρόνια. 
Μικροί-μεγάλοι, καθ' όλη τη διάρκεια του μεγάλου ελληνικού καλοκαιριού, κατακλύζουν το νησί,  τα μοναδικά γραφικά χωριά του και τις παραλίες του. Αγιος Φωκάς, Αγιος Πέτρος, Απηγανιά, Αποθήκες, Αγιος Σώστης, Αγάπιανη, Αγία Κυριακή, Αγία Θάλασσα, Αγιος Ρωμανός. Στην τελευταία, τον Αγιο Ρωμανό, με τα γαλαζοπράσινα νερά, ένα ξενοδοχείο που δεν μοιάζει με τα κλασικά και συνηθισμένα, κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για το San Romano Villas, ένα συγκρότημα από βίλες, εντυπωσιακές κατοικίες που προσφέρουν τη δυνατότητα για μια εναλλακτική διαμονή που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα και την αποκλειστικότητα, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με τα κλασικά θέρετρα και τα δωμάτια ξενοδοχείου. 
Μόλις 20 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ρωμανού (και μόλις 15 λεπτά από τη χώρα της Τήνου), το συγκρότημα αυτό με τις νεόκτιστες και διακριτικά πολυτελείς βίλες με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα μέχρι τη Δήλο, τραβά το μάτι. Εξωτερικά. Γιατί εσωτερικά εντυπωσιάζει: Παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διακόσμηση αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ και ιδιαίτερη, προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα, διακριτικά πολυτελείς χώροι, πλήρως εξοπλισμένοι και επιπλέον άνετοι, με άπλετο φως δημιουργούν αυτή την αίσθηση της «καλής ζωής». Με δυο κουβέντες όμορφοι χώροι με ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική ταυτόχρονα. 
Κήποι, μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και άλλοι εξωτερικοί χώροι προστατευμένοι από τους βόρειους ανέμους, δημιουργούν την αίσθηση του ιδιωτικού παραδείσου. 
Η Vila Lavender, η Vila Daphne (με την κοινόχρηστη πισίνα που μπορούν να ενοικιαστούν μαζί ή ξεχωριστά) και η Vila Bella (με τις δύο αυτόνομες κατοικίες, μια μεγαλύτερη και μια μικρότερη), από 110 έως 160 τ.μ. σας περιμένουν για να γίνουν το δικό σας σπίτι για τις διακοπές σας. 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κινητό: 6938 071743
Email: sanromano-tinos@hotmail.com
Περισσότερες πληροφορίες: 
Vila Daphne
Vila Bella

No comments:

Post a Comment