Tuesday, June 27, 2017


Villa Dione_Μykonos>Mε 3.570 ευρώ τη βραδιά ζεις σαν πρίγκιπας


Μύκονος δεν είναι μόνο οι κοσμοπολίτικες παραλίες, τα πολύβουα μοδάτα κλαμπ, τα κοσμοπλημμυρισμένα σοκάκια με τα καταστήματα των φημισμένων οίκων μόδας ή τα πολυτελή εστιατόρια με τα γκουρμέ θαλασσινά μενού, είναι και οι καλά διαφυλαγμένες από τη φύση ερημικές γαλαζοπράσινες παραλίες, οι μικροί διαμαντένιοι όρμοι, τα ήσυχα ταβερνάκια με το φρέσκο ψάρι και οι κρυφές κυκλαδίτικες γωνιές, ιδανικές για ερωτευμένα ζευγάρια και όσους θέλουν να ξεφύγουν από την αγχωτική πραγματικότητα. Μία από αυτές και από τις πλέον όμορφες του Αιγαίου, είναι στο βόρειο τμήμα της Μυκόνου, 13 μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα, μετά την Άνω Μερά, η παραλία Φωκός: Άγρια ομορφιά, βράχια, κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά και κάπου ανάμεσα ένα χρυσαφένιο κομμάτι άμμου.
Η Φωκός δεν είναι μια οργανωμένη παραλία και μάλλον αυτό την κάνει μοναδική και αγαπημένο στέκι όλων όσοι θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από την πολύβουη ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού. Εδώ, σε απόσταση 50 μόλις μέτρων από την ακτή, χτισμένη υπέροχα αμφιθεατρικά, είναι η Villa Dione. Πρόκειται για μια μοναδικής ομορφιάς κυκλαδίτικη βίλα δύο επιπέδων και 425 πολυτελών τετραγωνικών μέτρων, σε μια έκταση 6.000 περίπου τετραγωνικών, που τη χαρακτηρίζει η μοναδική θέα προς τη θάλασσα και βέβαια η πολύ μεγάλη πισίνα, χωρισμένη σε τρία τμήματα στη σειρά, ιδανική για να περάσει κάποιος όλο το 24ωρο στα νερά της και να μη θέλει να τα αποχωριστεί ποτέ…
Η Βίλα, που οι τιμές ενοικίασης της κυμαίνονται από 2.875 έως 3.570 ευρώ τη βραδιά,ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα απολαύσουν οι φιλοξενούμενοι, έχει πέντε πολυτελή υπνοδωμάτια και ένα για το προσωπικό, σύγχρονη αισθητική, σαφώς επηρεασμένη όμως από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική (λευκά χρώματα, ξύλινη οροφή με δοκάρια, μοντέρνη επίπλωση κ.ά.), ενώ διαθέτει και δύο μόνιμα στελέχη-εργαζομένους. Εντυπωσιακό είναι και το σαλόνι υποδοχής-καθιστικό με θέα τον υπέροχο κόλπο ενώ μεγάλες τζαμαρίες το διαχωρίζουν από μια τεράστια βεράντα, ιδανική για βραδινό δείπνο με χαμηλό φωτισμό. Τους εσωτερικούς χώρους συμπληρώνουν μια υπερσύγχρονη κουζίνα, μια μεγάλη τραπεζάρια μοντέρνας -αλλά μίνιμαλ- αισθητικής με τζάκι και πολλοί χώροι για χαλάρωση και ηρεμία. Τα πέντε υπονοδωμάτια θυμίζουν ανέσεις 5άστερου ξενοδοχείου ενώ και τα μπάνια είναι αρκετά ευρύχωρα και τέλεια αισθητικά.
Με την ομορφιά και την πολυτέλεια πάντως των εξωτερικών χώρων δύσκολα θα περάσει κάποιος όλη την ημέρα του μέσα στη βίλα καθώς η πισίνα και οι άπλετοι χώροι της σε προδιαθέτουν να μην την αποχωρίζεσαι εύκολα, ακόμα και τις βραδινές ώρες. Τέλος, η βίλα απέχει μόλις 50 μέτρα από την αμμουδιά και η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη σε όσοους αποφασίσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου να την επισκεφτούν.

No comments:

Post a Comment