Thursday, June 22, 2017

GALINOU ELITE ELEGANCE, RHODES

Μεγαλείο και πολυτέλεια σε 1.000 τετραγωνικά χλιδής

Μια εντυπωσιακή πισίνα σχεδόν περικυκλώνει 
τα τρία επίπεδα της βίλας...

Πάνω από την πόλη της Ρόδου δεσπόζει ο Λόφος του Μόντε Σμιθ και σε αυτή την τοποθεσία βρισκόταν η Άνω Ακρόπολη της αρχαίας Ρόδου. O μοναδικής ομορφιάς λόφος, πόλος έλξης τουριστών και περιπατητών εξαιτίας του καθηλωτικού ηλιοβασιλέματος του, πήρε το όνομα της από τον Άγγλο ναύαρχο Σίντεϊ Σμιθ, που είχε στήσει εδώ το παρατηρητήριο του, το 1802, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του στόλου του Ναπολέοντα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Τούρκους. Τα τελευταία χρόνια όλη η γύρω περιοχή θεωρείται από τις πιο ελιτίστικες του νησιού και πλήθος πολυτελών κατοικιών έχουν ανεγερθεί κοντά στο πάρκο.
Σε αυτήν ακριβώς τη συνοικία βρίσκεται μία από τις πιο πολυτελείς και κομψές επαύλεις του νησιού, που μάλιστα τους τελευταίους μήνες διατίθεται προς πώληση από το μεσητικό γραφείο Sotheby’s International realty. Πρόκειται για την βίλα Galinou Elite Elegance, όπως την ονομάζει το γραφείο, 1.000 τετραγωνικών μέτρων, δύο επιπέδων, με μια εντυπωσιακά μεγάλη πισίνα στον κήπο του, που σχεδόν περικυκλώνει την κατοικία και πέντε υπνοδωμάτια, όλα σουίτες. Η έπαυλη είναι χτισμένη σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό οικόπεδο 3,9 στρεμμάτων και -εκτός των άλλων- την κάνει ξεχωριστή και η σχετικά μικρή απόσταση που τη χωρίζει από την πόλη της Ρόδου. Στη βίλα, υπάρχουν ακόμα δύο υπνοδωμάτια, σε ξεχωριστούς χώρους φιλοξενίας, με τη δική τους, ανεξάρτητη κουζίνα.
Η κύρια κατοικία, τα δύο πατώματα της οποίας ενώνονται με μια μεγάλη ξύλινη σκάλα που οδηγεί εσωτερικά και στον υπόγειο χώρο, ξεχωρίζει για τους απίθανα μεγάλους χώρους της τραπεζαρίας και του καθιστικού, το οποίο χωρίζεται σε ένα μικρότερο επίπεδο, επίσης καθιστικού. Η έπαυλη έχει όλα τα υπνοδωμάτια στο δεύτερο επίπεδο, το κάθε ένα με τα δικά του μπάνια, ενώ η κύρια σουίτα διαθέτει και ένα υπέροχο μπαλκόνι-βεράντα με θέα προς τη θάλασσα. Ο πιο εντυπωσιακός πάντως χώρος της βίλας είναι ο εξωτερικός, γύρω από την πισίνα, καθώς υπάρχει ένας προστατευμένος -από τον ήλιο- μεγάλος χώρος καθιστικού με ξύλινο δάπεδο που προσφέρεται για χαλάρωση, party και φυσικά για φαγητό τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στα συν της βίλας Galinou Elite είναι ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμανστήριο με ξεχωριστούς χώρους για χαμάμ και σπα, ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας, το εσωτερικό ασανσέρ και το κεντρικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης. Η έπαυλη, σύμφωνα με την Sotheby’s, διατίθεται προς 3,5 εκατ. ευρώ και βέβαια έπειτα από διαπραγματεύσεις με το γραφείο!

No comments:

Post a Comment