Monday, June 26, 2017

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 336

Ζάκυνθος " Βίλα Νατούρα": 

Στη Μητρόπολη των Ιονιων νήσων υπαρχει ενα καταφύγιο για περιπλανώμενους ταξιδευτές. Οχυρό για μια ελεύθερη ,απολαυστική ματια της ζωής. Μια ονειροπόληση πάνω σε ενα Ζ κεφάλαιο. Που ειναι η Ζάκυνθος. Που ειναι το Ζεν. Που ειναι το σικ-ζακ μιας ζωής που μας ξαφνιάζει και που την ξαφνιάζουμε κι εμείς. Εδω , στη » Βιλα Νατουρα » στη Ζάκυνθο το λικέρ ρόδι συμμαχεί με τον καπουτσίνο και τα αγαθά της ιδιωτικότητας….Γιατι δεν είστε σε ενα πολυεπίπεδο και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον με δεκάδες τουρίστες. Αλλα στη χλιδάτη απόλαυση της ιδιωτικότητας. Δεν συγχρωτιζεσαι με πολλούς,αλλα συνομιλεις με τον εαυτό σου και του χαρίζεις τα προνόμια για απολαυστικούς περιπάτους μέσα στις ροδιές .
Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης
Στη «βίλα Νατουρα» στήνεται μια μοντέρνα Κιβωτός ευζωίας , μια έδρα γαλήνης για τη ματαιοδοξία μας στην καρδιά της πολύβουης Ζακύνθου. Οι ταξιδιώτες , κάνουν εδω μια στάση αναγκαίας αναζωογόνησης και συνεχίζουν. Συλλέγουν φρούτα και καρπούς απο τα δέντρα. Με γυμνά χέρια ακυρώνουν τις αποστειρωμένες διακοπές και απολαμβάνουν τις λιχουδιές του πρωινού κάτω απο πυκνοφυλλες μουριές!!
 Εκεί, στα φοινικόδεντρα που τους καταγράφει ο φακός των αναμνήσεων για ολιγοήμερες η πολυήμερες διακοπές ,υψώνουν τη δικη τους σημαία στο λόφο της Λιθακιας. Εκεί , πάνω απο τον κόλπο του Λαγανα αναζητούν την οικολογική τους συνείδηση και σχηματίζουν τον μαγικό αριθμό  6948 303537 που ειναι το κέντρο κρατήσεων μιας απολαυστικής διαμονής , αναμένοντας απαντήσεις….
Οι παραλίες της Ζακύνθου ειναι διάσημες. Έχουν επώνυμες και ανώνυμες ακτές. Εκεί στον αριθμό 336 της Εθνικής οδού Ζακύνθου-Κεριου στη Λιθακια, θα βρείτε μια καταγάλανη πισίνα για να αποσυρθείτε προσωρινά απ την ανυπόφορη ζωή στις μεγαλουπόλεις. Θα στήσετε μόνιμη παντιέρα μέσα στις πορτοκαλιές και τα λιοδεντρα. Οταν θες να ακυρώσεις τον εντατικό τροπο ζωής, έλα στη «Βιλα Νατουρα» κι άκουσε τον ήχο των νερών της πισίνας….Κράτησε ζεστό τον ορισμό μιας καλής ζωής μόλις 9 χιλιόμετρα  απο την πολη της Ζακύνθου….

No comments:

Post a Comment