Wednesday, June 28, 2017

LOUIS HOTELS

Βrand Νew Ηotels

Η αλυσίδα διαθέτει 21 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων

Την ολική αναδόμηση και έναρξη λειτουργίας τριών νέων μονάδων στην Κύπρο, εκ των οποίων η μία αναβαθμίστηκε, ανακοίνωσε η Louis Hotels. Η αλυσίδα διαθέτει 21 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, κατέχοντας ηγετική θέση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας.  
Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου λειτούργησε, μετά από ολική ανανέωση, το πολυτελές θέρετρο Louis Nausicaa Beach στην παραλία Fig Tree Bay, σε έκταση 21.000 τ.μ. Ολοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, καθώς και οι 196 σουίτες έχουν πλήρως επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται πλέον πέντε παιδικά mini clubs, τρία εστιατόρια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και σύγχρονο κέντρο spa. Από εφέτος και για πρώτη χρονιά, το ξενοδοχείο λειτουργεί αποκλειστικά ως ξενοδοχείο «TUI Family Life», για πελάτες του συγκεκριμένου διοργανωτή ταξιδίων από τις αγορές της Αγγλίας και της Σκανδιναβίας.
Δίπλα από το Family Life Nausicaa, είναι και το The King Jason Protaras, το πρώτο boutique design ξενοδοχείο της περιοχής, που άνοιξε στις 27 Απριλίου μετά από ολική αναδόμηση και εντάχθηκε στα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Αποτελείται από 88 υπερπολυτελή στούντιο και σουίτες του ενός υπνοδωματίου, δύο μπαρ, δύο εστιατόρια και ένα boutique κέντρο υγείας και ομορφιάς και τέσσερις εξωτερικές πισίνες. Λειτουργεί επίσης στη βάση αποκλειστικής συνεργασίας με τον τουριστικό κολοσσό TUI του Ηνωμένου Βασιλείου, στην κατηγορία TUI Platinum Lifestyle.
Την 1η Ιουνίου ανοιξε ως πολυτελές θέρετρο 4+ αστέρων τo τουριστικό  χωριό Αγιος Ηλίας (St. Elias Resort). Πλήρως ανασχεδιασμένο και ανοικοδομημένο σε έκταση 40.400 τ.μ. στον Πρωτάρα, περιλαμβάνει 152  στούντιο και σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων, ενώ στις υποδομές περιλαμβάνονται μια νέα πισίνα με τζακούζι, νεροτσουλήθρες στη μεγάλη πισίνα,  club για παιδιά, εστιατόριο με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες (meze by Elliniko), δεύτερο εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, καθώς και κέντρο spa με γυμναστήριο και θεραπείες προσώπου και σώματος.

No comments:

Post a Comment