Sunday, September 4, 2016

Ryanair: Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βερολίνο


Ryanair-Skg-BerΗ Ryanair, στις 2 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε νέα καθημερινή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου Σόνενφελντ.
 
Για την πρώτη της πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, η Ryanair προσφέρει θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από μόνο  16.99€ για ταξίδια τον Νοέμβριο. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο www.ryanair.com έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου.
 
To χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 θα προσφέρει στην Θεσσαλονίκη:
 
1 αεροσκάφος στην βάση
1 νέο δρομολόγιο: Βερολίνο Σόνενφελντ (καθημερινό)
11 δρομολόγια σε σύνολο
1,6 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος
 
Η Chiara Ravara, Διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:
 
“H Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη του νέου δρομολογίου από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο και να προσφέρει στο ελληνικό επιβατικό κοινό ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να ανακαλύψει νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Οι πελάτες μπορούνε να επιλέξουνε ανάμεσα σε ένα καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στον τουρισμό της πόλης και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 
Για να γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου, απελευθερώνουμε θέσεις με ναύλους από μόνο 16.99€ για ταξίδια τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (4 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες θα πρέπει να μπούνε στο www.ryanair.com άμεσα,  ώστε να μην χάσουνε την ευκαιρία.
 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τερκενλής Α.Ε, για την ευγενική χορηγία τούρτας των τσουρεκιών για τους επιβάτες της πρώτης πτήσης από Βερολίνο προς Θεσσαλονίκη.”

No comments:

Post a Comment