Thursday, July 7, 2016

Το καλοκαίρι στα TGI Fridays™ έχει ρυθμό R&B

  • SummerOfFridaysCocktails.JPG
  • SummerOfFridaysCocktails.JPG
  • SummerOfFridaysCocktails.JPG
Μετά από μια αρκετά απαιτητική ημέρα  στο γραφείο, έπεσε η πρόταση για δροσιστικά κοκτέιλ σε συνδυασμό πάντα με νόστιμες γευστικές επιλογές. Ο Κώστας που είναι συνέχεια, μέσα σ' ολα, έριξε τη βόμβα για τις νέες προτάσεις «Rum cocktails & Burgers» στα TGI Fridays™ και όλοι ήμασταν έτοιμοι να χειροκροτήσουμε!

Για ακόμα μια φορά τα TGI Fridays™ έβαλα τα δυνατά τους και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με νέες προτάσεις , διατηρώντας ταυτόχρονα όλες τις εκπλήξεις της εβδομάδας που μας είχαν καλομάθει μέσα στο χειμώνα! Ζητήσαμε να μας φέρουν τον κατάλογο με τις ολοκαίνουργιες προτάσεις και παραγγείλαμε το κλασσικό: «Όλα από ένα»! 

Οι γευστικοί συνδυασμοί δίνουν σε ένα Summer of Fridays τον απαραίτητο R&B ρυθμό. Νέα cocktails με βάση το ρούμι και ολόφρεσκα υλικά, συνοδεύουν ιδανικά τις νύχτες του καλοκαιριού, και ταιριάζουν αρμονικά με τις λαχταριστές προτάσεις burgers.



Για τους λάτρεις των καυτερών το INFERNO burger με την Hot Korean Sauce που έχει ως βάση τις πιπεριές chili και το peppercorn bacon ήταν μια πολύ δυνατή πρόκληση. Τα παιδιά στο service τους πρότειναν να το συνδυάσουν με το δροσερό WATERMELON RUM SPLASH για να ισορροπήσουν τις γεύσεις. Σε κάθε γουλιά του WATERMELON RUM SPLASH ένα καλοκαιρινό νησί, νοερά, ερχόταν όλο και πιο κοντά μας.

Για τους υπόλοιπους που τα καυτερά δεν είναι η πρώτη τους επιλογή, το TRUFFLE STACKED, δημιουργήθηκε για να τους εντυπωσιάσει. Και τα κατάφερε με το διπλό burger αλλά και τη Mozzarella & Monterey Jack με Truffle mix ενώ το 7 NIGHTS IN HAVANA , ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail κοκτέιλ με δυόσμο, σύκο και lime, ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή. Έτσι τουλάχιστον είπε με γεμάτο στόμα η Κατερίνα.



Εγώ όμως πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Αφού άφησα τους άλλους να παραγγείλουν πρώτοι, επέλεξα αυτό που κανείς δεν είπε. To εναλλακτικό διπλό burger ΟΝΙΟΝ STACKED το οποίο μου σέρβιραν σε δύο quesadillas με τυριά και BBQ sauce. Το χαμό εδώ, τον κάνουν τα τρία διαφορετικά είδη κρεμμυδιών (onion rings, frizzled & caramelized onions) κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσπάθησαν να μου τα φάνε! Ευτυχώς που επέλεξα το ολοκαίνουριο HAVANA SUMMER ELIXIR, με γεύσεις από μάνγκο και αχλάδι και κατάφερε να με ηρεμήσει. Στην παρέα είναι γνωστό, ότι δεν παίζουμε ποτέ με τα burger μας! Εξάλλου όλα τα Fridays™ burgers φτιάχνονται από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και απευθύνονται αυστηρά σε καλοφαγάδες!




Φέτος το καλοκαίρι, τα TGI Fridays™ απελευθερώνουν την απόλαυση μας με προκλητικές γεύσεις και καλοκαιρινές εκπλήξεις!



No comments:

Post a Comment