Wednesday, July 6, 2016

Galaxy Bar & Restaurant: Θέα και 

γευσεις 

για τους πιο απαιτητικούς!

Galaxy Bar & Restaurant: Θέα για τους πιο απαιτητικούς!
Στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, η εντυπωσιακή
 βεράντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό
 άνοιξε πάλι τις πόρτες της και υπόσχεται υπέροχες νύχτες κάτω 
από τ’ αστέρια.
Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιάζει με τις
 πρωτότυπες ιδέες του για το φετινό μενού. Ξεκινήστε το δείπνο σας με ταρτάρ
 τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι και γευτείτε όλη την φρεσκάδα και τα
 αρώματα της θάλασσας. Στη συνέχεια, το καρπάτσιο από χταπόδι με
 φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, η παραδοσιακή χορτόπιτα με ξινομυζήθρα
 Νάξου και η σαλάτα του Καίσαρα με αστακό θα δώσουν στο δείπνο σας μια
 ξεχωριστή μεσογειακή νότα.
Η ταλιάτα από μοσχαρίσιο χτένι Black Angus με ψητά λαχανικά ήδη έχει αναδειχθεί
 σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα, ενώ ευχάριστη γευστική έκπληξη αποτελεί ο
 κόκορας παστιτσάδα με αφρό από φρέσκο καϊμάκι. Το Sushi bar του Galaxy και
 φέτος θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fan του είδους με τις κλασικές αγαπημένες
 ποικιλίες σε σούσι, σασίμι και νιγκίρι αλλά και πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, 
όπως το Dragon Roll με γαρίδα panko και αβοκάντο, το Hamachi California Roll 
με ψάρι χαμάτσι και σος λεμονιού yuzu και το Eel Maki με χέλι και μπρικ.
Οι καινούργιες “αφίξεις” στα επιδόρπια, όπως το μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής
 καραμέλας, ο κύλινδρος σοκολάτας Valrhona με σος κουμ κουάτ και οι τραγανοί 
λουκουμάδες γεμιστοί με μους μαστίχας, που συνοδεύονται από σος ελληνικού
 καφέ και παγωτό καϊμάκι, θα αποτελέσουν τον τέλειο επίλογο γι’ αυτή την 
όμορφη γευστική εμπειρία.
Από τις 18:00, η υπέροχη βεράντα του Galaxy Bar σας περιμένει για κοκτέιλ με
 θέα το ηλιοβασίλεμα. Δοκιμάστε ένα από τα καινούρια cocktail infusions, όπως
 το Honeymoon με τζιν αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και το Carpe Noctem
 με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο μ’ εσπεριδοειδή. 
Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281407. 


No comments:

Post a Comment