Wednesday, July 6, 2016

ΣΚΙΑΘΟΣ ΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

Παραλίες, παράδοση και πνευματικότητα ελκύουν τους επισκέπτες στη Σκιάθο.Στολίδι για το νησί η παραλία Κουκουναριές και το ξενοδοχείο Skiathos Palace
Κόσμημα ανάμεσα στα νησιά, στην πεντακάθαρη γαλάζια θάλασσα, με φόντο το γραφικό Πήλιο, η Σκιάθος είναι μία μαγευτική γωνιά της Ελλάδας, ένα αριστούργημα της φύσης γεμάτη ελαιόδεντρα, πεύκα, μάραθο και θυμάρι. Αποτελεί πόλο έλξης για όλα τα είδη των επισκεπτών, κυρίως για εκείνους που μπορούν να εκτιμήσουν την ποιότητα στην απόλαυση, την παράδοση και την πνευματικότητα. Είναι πατρίδα των δύο Αλέξανδρων, Παπαδιαμάντη και Μωραϊτίδη, οι οποίοι σε όλα τους τα έργα υμνούν τις ομορφιές της. Στη χώρα, το σπίτι του Παπαδιαμάντη έχει διαμορφωθεί σε μουσείο.
Στο νησί υπάρχουν διάσπαρτες άπειρες εκκλησίες και μοναστήρια με πλούσια ιστορία. Τα πιο γνωστά είναι η “Παναγία Κουνίστρια” και η “Ευαγγελίστρια”.  Το τελευταίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του 1821 και εδώ αποφασίστηκε και κατασκευάστηκε η πρώτη γαλανόλευκη ελληνική σημαία (Σεπτέμβριος 1807). Σήμερα στους επιβλητικούς χώρους του, στεγάζονται 3 μουσεία.
Οι πολλές θαυμάσιες ακρογιαλές της Σκιάθου όπως τα “Λαλάρια” με την τρύπια πέτρα, έναν εντυπωσιακό λευκό βράχο που αναδύεται από τη θάλασσα, η “Κεχριά“, η “Μπανάνα“, η “Αγία Ελένη”, το “Λιμάνι του Ξέρξη“ κ.α. προκαλούν δέος ακόμα και στον πιό έμπειρο ταξιδευτή.
Η πιο φημισμένη είναι οι “Κουκουναριές”, μία από ωραιότερες παραλίες σε όλη την Ευρώπη. Αμφιθεατρικά χτισμένο και ακριβώς από πάνω της, ώστε να ατενίζει πανοραμικά τη χρυσή αμμουδιά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, βρίσκεται το ξενοδοχείο Skiathos Palace, ένας μικρόκοσμος διακοπών και ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία των Σποράδων.
Η θέα στην παραλία των Κουκουναριών που κόβει την ανάσα, το έμπειρο προσωπικό και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών, αποτελούν δυνατά κίνητρα για να επισκεφθείτε τη Σκιάθο και το ξενοδοχείο.
Στο Skiathos Palace, σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου, σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με διακριτική διακόσμηση οι επισκέπτες βιώνουν μια νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας.
Το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια(9 σουίτες) που μπορούν να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή.  Επιπλέον, οι ανακαινισμένες πτέρυγες των Modern, Superior και Executive δωματίων προσφέρoυν facilities που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.
Στο ξενοδοχείο λειτουργεί -εκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα- η ελληνική ταβέρνα «The White View», που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο roof garden, μια ξεχωριστή επιλογή με μοναδική θέα στη θάλασσα, αυθεντικές τοπικές γεύσεις και φρέσκα θαλασσινά.
Στο Skiathos Palace υπάρχει πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage και χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά.
Η απέραντη χρυσή παραλία των Κουκουναριών προσφέρεται για όλα τα θαλάσσια σπορ. Εδώ υπάρχουν σχολές ski και surfing με έμπειρους εκπαιδευτές. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία «Μάραθα», με εξειδικευμένες παροχές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών.
Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής. Οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
Το ξενοδοχείο, ακολουθώντας την πολιτική του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πιστοποποιητικά ISO 9001:2008(τομέας παροχής ξενοδοχειακών  υπηρεσιών), ISO 14001:2004(Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 22000:2005(Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων), καθώς και με το σήμα ποιότητας Green Key(ecolabel) και Travelife.
Φέτος, το Skiathos Palace έχει ετοιμάσει μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις για όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους.


No comments:

Post a Comment