Wednesday, October 2, 2013

ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ YouTube ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η Lady Gaga και ο Eminem είναι δύο από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν ζωντανά στα πρώτα μουσικά βραβεία που διοργανώνει ο ιστότοπος YouTube στις 3 Νοεμβρίου.

Τα ΥouTube Music Awards, τα οποία θα προβληθουν ζωντανά μέσω του YouTube, «τιμούν τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια τα οποία αναδείξατε σε επιτυχίες τον χρόνο που πέρασε» αναφέρεται στο επίσημο ιστολόγιο της πλατφόρμας.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν «βάσει των βίντεο που παρακολουθήσατε και μοιραστήκατε τον χρόνο που πέρασε». Μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων, στις 18 Οκτωβρίου, οι χρήστες θα αναλάβουν να αναδείξουν τους νικητές αναρτώντας τις προτιμήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες πριν την απονομή οι υποψήφιοι θα αναρτούν στο YouTube επίσημα βίντεο, παρωδίες, διασκευές, συνεντεύξεις και άλλο υλικό.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, ενώ ξεχωριστά σόου θα διοργανωθούν στο Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Σεούλ και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Τζέισον Σουάρτσμαν, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Σπάικ Τζόουνς.

No comments:

Post a Comment