Monday, October 28, 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ


Δυο ξεχασμενες χριστουγεννιατικες εκπομπες της 10ετιας του '60 με πρωταγωνιστες την Τζουντυ Γκαρλαντ και τον Μπινγκ Κροσμπυ θα παρουσιασει την Δευτερα 16 Δεκεμβριου,8 μμ,στο Βαφοπουλειο Πνευματικο Κεντρο με υλικο απο το προσωπικο του αρχειο ο δημοσιογραφος Λευτερης Κογκαλιδης.

Η εκπομπη της Γκαρλαντ μεταδοθηκε το 1963 και ειναι γυρισμενη ολοκληρη σε μια μονοκατοικια,αντιγραφο του σπιτιου στο οποιο κατοικουσε τοτε στο Μπρεντγουντ της Καλιφορνια η σπουδαια τραγουδιστρια και ηθοποιος.Μαζι της εμφανιζονται,χορευουν και τραγουδουν τα παιδια της,η Λαιζα Μιννελλι,η Λορνα Λουφτ και ο Τζου Λουφτ.Επισης εμφανιζονται ο Τζακ Τζοουνς,ο Μελ Τορμε,χορωδοι και χορευτες ενω ακουγονται τραγουδια των Χριστουγεννων και απο μιουζικαλ.

Το χριστουγεννιατικο προγραμμα του Κροσμπυ συμπαρουσιαζουν η συζυγος του τραγουδιστη-ηθοποιου, Kαθριν Γκραντ και ο Τζην Κελλυ.Εμφανιζονται οι Φρεντ Ασταιρ,Νταιηβιντ Μποουι,Καρολ Μπερνετ,Τζακι Γκληζον,Μαιρη Μαρτιν,Μελμπα Μουρ,Ρου Κλαρκ,Τουιγκυ,κ.α. σε επιλογες απο διαφορες χριστουγεννιατικες εκπομπες.

Καθε προγραμμα διαρκει περιπου 50 λεπτα.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

No comments:

Post a Comment