Thursday, October 3, 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


PHOTO 1PHOTO 3Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το workshop που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο, με θέμα «Μαθαίνουμε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παίζοντας ….».
Στην εκδήλωση παρεστησαν 120 άτομα, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, travel bloggers, τουριστικοί πράκτορες και tour operators και άλλοι φορείς της Ιταλικής τουριστικής βιομηχανίας.
Σκοπός του workshop ήταν η προβολή και προώθηση της Αθήνας και της Θεσ/νίκης, ως τουριστικών προορισμών city breaks, που οι Ιταλοί μπορούν να επισκεφτούν καθόλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και το άνοιγμα του Γραφείου ΕΟΤ στην Ιταλική αγορά για μελλοντικές συνεργασίες.
Την παρουσίαση έκανε η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, κα Κυριακή Μπουλασίδου.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στην παρουσίαση, λαμβάνοντας μέρος σε ένα διαδραστικό -και άκρως διασκεδαστικό- παιχνίδι ερωτήσεων. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν μέσω ενός τηλεχειριστήριου σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που αφορούσαν στην Αθήνα και τη Θεσ/νίκη, καθώς και τις γύρω από αυτές περιοχές (τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τη Χαλκιδική αντίστοιχα).
Μετά το πέρας της παρουσίασης, η βραδιά συνεχίστηκε με ελληνικά εδέσματα και κρασιά.
Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα την κατάλληλη χρονική περίοδο για τον προγραμματισμό των τουριστικών πρακτόρων, εντάσσεται στο πλαίσιο μίας σειράς δράσεων, που θα οργανωθούν στο μέλλον από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

No comments:

Post a Comment