Tuesday, October 1, 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΟΥΝ



Ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός τουΝικολέτα Χατζηχρήστου χαμογελούν ξανά. Ο πνευματικός πατέρας του 79χρονου ηθοποιού και ευαισθητοποιημένοι πολίτες βρήκαν λύση στο πρόβλημα στέγασης του ζευγαριού, μετά την έξωση που τους έκανε η σπιτονοικοκυρά του περασμένο Αύγουστο.

Με πρωτοβουλία του ιερωμένου πατέρα Βασιλείου, το ζευγάρι βρήκε "καταφύγιο" σε ένα σπίτι στη Νέα Ερυθραία, το οποίο τους παραχωρήθηκε αντί μικρού ενοικίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο ιδιοκτήτης συμφώνησε να διαθέσει το σπίτι του στον 79χρονο ηθοποιό και τη σύζυγό του κι έτσι από την περασμένη Τετάρτη το ζευγάρι διαμένει στη νέα του κατοικία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Δήμος Πεύκης έκανε επαγγελματική πρόταση στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, με απόφαση του τμήματος Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, ο Πέτρος Φυσσούν θα αναλάβει τη θεατρική ομάδα προκειμένου να ανέβουν σπουδαία έργα στο θεατρικό σανίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Αυγούστου ο Πέτρος Φυσσούν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με δύσπνοια και έντονο πόνο στο στήθος, όταν τον επισκέφθηκε ο δικαστικός επιμελητής για να του δώσει την απόφαση της έξωσης.

"Περάσαμε δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Εύχομαι αυτό που μας συνέβη να μην το ζήσει κανείς. Ευτυχώς, χάρη στον πνευματικό του Πέτρου, πατέρα Βασίλειο, βρέθηκε λύση", δήλωσε η σύζυγος του Πέτρου Φυσσούν.

"Ο Πέτρος έχει ηρεμήσει, είναι καλά στην υγεία του και αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα πίσω. Να κοιτάξουμε μπροστά. Μέσα όμως από τις δυσκολίες εκτιμάς καλύτερα κάποια πράγματα. Αναθεωρείς.Πλέον πιστεύω ότι υπάρχει Θεός, αλλά και επίγειοι άγγελοι χωρίς φτερά, άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους και προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια και την αγάπη τους. Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου", συμπλήρωσε.

No comments:

Post a Comment