Wednesday, April 11, 2018



Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αρωγός σε εκδηλώσεις – δράσεις, κοινωνικού, αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, συμμετέχει στην εκδήλωση με τον τίτλο “Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου” η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα της UEFA και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη Σιωπή».Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 11-14/4/2018 και περιλαμβάνει:
1. Τη διεξαγωγή αγώνων ομάδων στελεχωμένων από επιλεγμένα κορίτσια κάτω των 15 ετών από όλη την επικράτεια στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (αγώνες 12 και 14 Απριλίου, ώρες 10:00 και 12:00).
2. Τα σεμινάρια αθλητικής και κοινωνικής θεματολογίας προς τις ταλαντούχες παίκτριες.
3. Τις ανοικτές δράσεις -αποκλειστικά για γυναίκες- στην Πλατεία Αριστοτέλους το πρωί της 13ης Απριλίου όπου οι συμμετέχουσες θα πάρουν μέρος σε διασκεδαστικά ψυχοκινητικά παιχνίδια, θα παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και θα χορέψουν στους ρυθμούς της zumba.

No comments:

Post a Comment