Friday, May 12, 2017

Ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης
ανοίγει δυναμικά τα φτερά του…

Η πρώτη Τακτική Συνεστιάση των μελών του  R.C. Metropolitan Thessaloniki  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαϊου, στον φιλόξενο χώρο του «Καφέ του Μύλου» (Ανδρέου Γεωργίου 56 – απέναντι από τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) με επίσημο προσκεκλημένο – ομιλητή, τον γνωστό δημοσιογράφο Λευτέρη Κογκαλίδη, ο οποίος παρουσίασε την τελευταία καταπληκτική μεγάλη συναυλία του «Βασιλιά του Rock and Roll»  ELVIS PRESLEY που δόθηκε το 1973 στη Χαβάη και που παρακολούθησαν τότε μέσω δορυφορικής μετάδοσης εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. 

Ήταν πραγματικά μια καταπληκτική βραδιά, γεμάτη μουσική, χορό, ροκ εντ ρολλ με όλες τις αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες του ELVIS που «ξαναζωντάνεψαν» 44 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη προβολής που στήθηκε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, επίσης, ο γνωστός δημιουργός έργων ζωγραφικής Στέλιος Ζαχαρούδης παρουσίασε σε έκθεση 12 πίνακές του, με θέμα τη μουσική, ο οποίος στον χαιρετισμό του, εντυπωσιασμένος εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να γίνει κι αυτός μέλος του νέου ομίλου.


 Την εκδήλωση προλόγισε ο ιδρυτικός πρόεδρος του R.C. Metropolitan Ντίνος Κωστόπουλος και χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητού της 2484 Π.Δ.Ρ. Κωνσταντίνου Πετρίδη έκανε ο β. διοικητής Θεόδωρος Ασπασίδης, ο οποίος συνεχάρη και καλωσόρισε τα νέα μέλη του ομίλου, στη μεγάλη ροταριανή οικογένεια της Βορείου Ελλάδος. 

No comments:

Post a Comment