Friday, May 26, 2017

Το πρώτο εξάστερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα -Αll inclusive πολυτέλεια σε 95 στρέμματα
ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Το πρώτο εξάστερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα -πολυτέλεια σε 95 στρέμματα 

Πόλος έλξης ενός target group, που επιζητά την πολυτέλεια, πρόκειται να γίνει το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων, που χτίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 1.000 κλινών, που θα διανεμηθεί σε villas, luxury suites, suites, executive business, family rooms, superior deluxe, superior, deluxe rooms. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει 6 εστιατόρια, 9 μπαρ, conference center, fitnesscenter spa, εσωτερική πισίνα, playrooms, private cinema, private club και kids club. Επιπλέον εντός του συγκροτήματος θα υπάρχει recreation area, water park, γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf, γήπεδα 5*5 και πολλά άλλα.
Η επένδυση, σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο Bobotis & Bobotis Architechts που έχει αναλάβει τη μελέτη, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, σε έκταση 95 στρεμμάτων και σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί έως το 2018.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, o σχεδιασμός στηρίχθηκε, ως όφειλε, σε μία διακριτή ιδέα (concept), η οποία αποτελεί και την ταυτότητα του έργου.
Στην προκειμένη περίπτωση, η ιδέα η οποία αποτέλεσε και την βάση του σχεδιασμού, είναι η ιστορία της Ρόδου, που αποτυπώνεται και εκπροσωπείται από την Παλιά Πόλη και  συγκεκριμένα από το κάστρο.
Στα πλαίσια αυτά, δημιουργείται και αναπτύσσεται ένα «τείχος», πάνω στο οποίο ένθετα, τοποθετήθηκαν εξώστες και κτιριακοί όγκοι, ως συμβολική αναφορά στις κατασκευές που προστέθηκαν στο τείχος του κάστρου στο πέρασμα των χρόνων.
Η συγκεκριμένη επένδυση, αναφέρει η dimokratiki.gr, που θα υλοποιηθεί από επιχειρηματίες, που επί του παρόντος επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, στοχεύει στο να συμμετάσχει μαζί με όσες άλλες πρωτοβουλίες αναπτύσσονται ή θα αναπτυχθούν και από άλλους φορείς, δημόσιους ή ιδιωτικούς, στην ανατροπή του εφησυχασμού, πάνω σε μια πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί και δεν είναι αντίστοιχη με τις δυνατότητες και τη δυναμική που θα μπρούσε να έχει η Ρόδος.


No comments:

Post a Comment