Monday, May 29, 2017

Πωλειται μία απίστευτης αρχιτεκτονικής αισθητικής 
βίλα στον παράδεισο της Μεσσηνίας
στο Costa NAVARINO

Σε μία από τις πιο μαγικές γωνιές της Ελλάδας, περιτριγυρισμένη από γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές και κλίμα που αναζωογονεί κάθε ταλαιπωρημένο από τα άγχη και το στρες εγκέφαλο, μια μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής βίλα, 6 δωματίων, μόλις τριάντα μέτρα από την ακτή, περιμένει με ανυπομονησία τον εύπορο αγοραστή της. Πρόκειται για ένα μοναδικής αξίας ακίνητο δύο στρεμμάτων, στο κλειστό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Navarino Dunes Resort, στο Costa Navarino, στην Πύλο της Μεσσηνίας. Το Navarino Dunes είναι μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, περιορισμένου αριθμού κατοικιών, που παρέχει 24ωρη ασφάλεια στους φιλοξενούμενους του όλες τις εποχές του χρόνου και βέβαια τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου resort, μεταξύ των οποίων, δύο γήπεδα γκολφ, εγκαταστάσεις για παιδιά, το φημισμένο spa ANAZOE, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μια παραλία ενός χιλιομέτρου.
Η «παραθαλάσσια βίλα», όπως την τιτλοφορεί το μεσητικό γραφείο της Sotheby’s International Realty, χωρίς βέβαια να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά στην τιμή αγοράς της («κατόπιν συνεννόησης»), βρίσκεται σε μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του συγκροτήματος, στην Sea Dunes Neighbourhood, εξαιτίας της ελάχιστης απόστασης της από την ακτή αλλά και γιατί περιτριγυρίζεται από το γρασίδι και τους κήπους του γηπέδου γκολφ. Με θέα νοτιοδυτικά, οι ιδιοκτήτες της βίλας ζουν καθημερινά την εμπειρία της δύσης του ήλιου στο απέραντο γαλάζιο, σε ένα περιβάλλον που δεσπόζει μια τεράστια πισίνα και ένας καταπράσινος κήπος με λουλούδια.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στην αρχιτεκτονική της βίλας που δίνει την αίσθηση «ανοικτής» κατοικίας, καθώς μόνο εντυπωσιακές συρόμενες τζαμαρίες χωρίζουν τον εσωτερικό από τον εξωτερικό χώρο, ενώ είναι διαιρεμένη σε δύο μεγάλες πτέρυγες που ενώνονται μεταξύ τους με ένα απίστευτης αισθητικής καθιστικό. Στην πρώτη πτέρυγα, κυριαρχεί το κύριο υπνοδωμάτιο με δύο διαφορετικά μπάνια και ντουλάπες και ανεξάρτητη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα, ενώ περιλαμβάνονται τρία ακόμα υπνοδωμάτια με ανεξάρτητα μπάνια και ένας μεγάλος χώρος γραφείου ή μελέτης. Στην δεύτερη πτέρυγα, μικρότερη σε μέγεθος, είναι ο ξενώνας των καλεσμένων με δύο υπνοδωμάτια και τα μπάνια τους, ένα καθιστικό με τζάκι και μπαρ, μια κουζίνα με χώρο για πρωινό, μια μικρή τραπεζαρία, ντουλάπες, ασανσέρ για τον υπόγειο χώρο και ανεξάρτητο μπάνιο.
Πάντως, τα μεγάλα ατού της βίλας τα συναντά εύκολα κανείς στους εξαιρετικά δομημένους εξωτερικούς χώρους, που εκτός από την τεράστια πισίνα, περιλαμβάνεται καθιστικό με υπαίθριο τζάκι, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, χώροι για ηλιοθεραπεία και ποτό σε ανοιχτό μπαρ, δύο μικρότερα καθιστικά σε ξύλινο πάτωμα για φαγητό, γρασίδι και κήπος, ενώ οι σκεπές της βίλας έχουν μικρούς φυτεμένους κήπους για καλύτερη μόνωση και προστασία από τον καυτό ήλιο της Μεσσηνίας.
Συνολικά, η «παραθαλάσσια βίλα» του Navarino Dunes Resort αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο, απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές με πραγματικά μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και για αυτό άλλωστε η Sotheby’s International Realty έχει μπει ενεργά στο παιχνίδι της πώλησης της.

No comments:

Post a Comment