Εκεί όπου στεγάζονταν τα παλιά ξυλάδικα, στις αρχές Μαΐου, μας συστήθηκε το brizola του επιχειρηματία Γιώργου Κώστογλου γνωστού για τα γαστρονομικά του project στη συμπρωτεύουσα (Ζύθος, Αγιολί, κτλπ).

brizola
Η συνεργασία του με τους σκηνογράφους-αρχιτέκτονες Γιώργο Γαβαλά , Γιάννη Μουρίκη και τον εικαστικό Λάζαρο Πάντο φαίνεται πως απέδωσε καρπούς. Στον χώρο κυριαρχεί το βιομηχανικό ντιζάιν και δεσπόζει μια επιβλητική ξύλινη πόρτα, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει κάτι από Μεσαίωνα.
brizola
Το όνομα και μόνο μας προϊδεάζει για το τι θα αντικρίσουμε στο μενού. Μα, φυσικά λαχταριστά και ζουμερά κρέατα dry aged, με ιδιαίτερες κοπές.
brizola

brizola
Καρπάτσιο με μους αγριοράπανο, ουρά μόσχου breze με τσάντι λεμονιού, πεντανόστιμη κρεατόσουπα από μάγουλα και ουρές και burgers από χοντροκομμένο, τρυφερό κιμά, κοσμούν τον πλούσιο κατάλογο, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!
brizola

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα Ψίχουλα, το ιδιαίτερο πιάτο με τηγανητό αυγό, προζυμένιο ψωμί, πατάτα και μοσχαρίσιο λουκάνικο με φρέσκα αρωματικά. Επιπλέον, θα βρείτε πάνω από 60 ετικέτες κρασιών, επιλεγμένες από τους καλύτερους ελληνικούς αμπελώνες. Ένα πλήρες μενού 2 ατόμων (χωρίς κρασί) κυμαίνεται από €40-50.
brizola
Kαθημερινά (εκτός Δευτέρας) 14:00-23:00. Παρ & Σαβ. Μέχρι τις 00:00.
Κυριακή 14:00-19:00.

brizola
Info: Νικ. Μαντζάρου 18 & Κώττα Ρούλια, τηλ. 2310532800